Középfokú Digitális Kultúra érettségikor milyen alkalmazásokat lehet használni?
Szia! Sajnos nem tudom értelmezni a kérdésed.
"Az Acces, Excel, Word bele számít-e?"
Mibe?
A Libre office, illetve a Microsoft office egy két teljesen más irodai szoftvercsomag. Ha arra irányult a kérdésed, hogy a Librében van-e szövegszerkesztő, táblázatkezelő, és adatbáziskezelő, akkor a válasz igen.
A Writer a Libre Office Wordja, a Calc az excel, és a Base az Access. De hogyhogy a Libre Office programot kell használnod? Félre ne érts, az egy kiváló program a mindennapokban, én is nagyon szeretem, de a suliban a nyanvadt Microsoftot erőltetik orrba-szájba.
"Középfokú Digitális Kultúra érettségikor milyen alkalmazásokat lehet használni?"
Amiket megadtál a "Nyilatkozat középszintű digitális kultúra érettségi vizsgához (A)" című űrlapon:
"A hivatalos oldalon pl. a Libreoffice van megengedve, de az a baj, hogy azt se tudom, hogy az minek számít. "
Irodai programcsomagnak, ugyanúgy, mint a Microsoft Office.
"Az Acces, Excel, Word bele számít-e?"
Azok a Microsoft Office programcsomag részei.
A LibreOffice Base ( [link] ) felel meg a Microsoft Acces-nek - bár középszintű érettségin nem szokott lenni adatbáziskezelési feladat.
A LibreOffice Calc ( [link] ) felel meg a Micrsoft Excel-nek.
A LibreOffice Writer ( [link] ) felel meg a Microsoft Word-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!