Mért jönnek elő az ikonok az óra mellett a tálcán?
Figyelt kérdés
Van egy ikon, a hálózati kapcsolat ikonja, ami mindig ott van az óra mellett. Hiába állítom be a tulajdonságoknál (Elrejtés, ha sosem látszik, ill. Sosem látszik - ez utóbbira állítom be), de a köv. gépindításkor mindig visszaáll az eredeti beállításra, és látszik az ikonja. Nincs rá valami trükk, hogy sose legyen ott, ill. ne látszódjon? Esetleg rendszeradatbázis-leíróban változtatás?2009. jan. 5. 10:58
1/9 anonim válasza:
Kétszer rákattintasz az ikonra, előjön egy ablak, majd ott Tulajdonságok, újabb ablak, és alil a pipát kiveszed az "Ikon megjelenítése..." elől.
2/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a gondom,kár hogy az előttem válaszoló tippje nem jó.
3/9 anonim válasza:
Start/Vezpult/Hálózati kapcs/Helyi kapcs/Jobb gomb/Tulajdonságok...itt "Ikon megjelenítése...."pipa ki, vagy be.
Persze ez ugyanaz mint az első válaszolónál...amúgy:P
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg nem működik, mivel eleve ki van véve a pipa. Ha letiltom ezt a kapcsolatot a "Hálózati kapcsolatok"- (Vezérlőpult), akkor nem jelenik meg az ikon, de nem is tudok csatlakozni a netre.
2009. jan. 5. 12:39
5/9 anonim válasza:
Ne azt tiltsd le, hanem a "Helyi kapcsolat">lenyíló menüben >Tulajdonságok/Általános fül...és itt vedd ki a pipát a megjelenítés elöl.
6/9 A kérdező kommentje:
Onnan vettem ki, vagyis ott sem volt. Ha beteszem, leokézom, megjelenik az ikon. De ha vissza kiveszem, nem tűnik el!
2009. jan. 5. 20:41
8/9 A kérdező kommentje:
Nem gond. Most bekapcsoláskor pl. nincs ott az ikon (rejtve van).
2009. jan. 6. 19:08
9/9 anonim válasza:
Rájöttem a megoldásra le kell tiltani ezeket a hálózati kapcsolatokra és kész.Teljesen el fognak tünni a tálcáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!