Létezik teljes kontrollt adó torrent kliens?
Az érdekelne, hogy létezik-e olyan torrent kliens ami a teljes protokoll és egyéb beállításokat lehetővé teszi számomra. Eddig a qBittorrentet használtam meg a transmissiont, de ezekben semmi komolyabbat nem találtam.
Beállítások közül például kíváncsi lennék a DHT listára. Arra a listára ami az IP címeket tartalmazza és küldi és fogadja és hasonlók. Egyszóval valamilyen DHT vezérlőpultra. A qBittorrent csak annyit mutat, hogy hány node-ot talált eddig és kész, de én szeretnék ennél többet tudni róla és belelátni.
A másik meg, hogy a trakcer válasz idejét szeretném hosszabbra tenni. Jelenleg a transmission negyed óránként kommunikál a trackerrel. Félek tőle, hogy ilyen sűrűn nem fogad a tracker csomagokat és ezért blokkolja az IP címemet és ezért nem találja a trackert.
Van lehetőség ilyen beállításokra valamilyen kliensben vagy akár ebbe a kettőbe?
"Beállítások közül például kíváncsi lennék a DHT listára. Arra a listára ami az IP címeket tartalmazza"
Qbittorrent esetén alul ott van a "Peerek" fül.
Transmission esetén az adott letöltésre kattintva megnyílik egy ablak, abban a Partnerek fülön találhatóak.
"Azt hittem elég egyértelmű, hogy nem a torrentenkénti peer listára gondoltam."
Mivel ezt nem írtad ki, így nem egyértelmű.
Mivel a qBittorrentnek van webes felülete/API-ja
ezért arra elvileg lehet írni egy szkriptet, ami lekéri az összes torrentet, és azon belül az összes peer-t:
[link] #get-torrent-peers-data
Ez megint csak nem jó. Én nem a torrent peerekről írtam, hanem a DHT címekről. Két külön dolog.
"Mivel ezt nem írtad ki, így nem egyértelmű."
És de. Leírtam, hogy a DHT listára gondolok. Leírtam azt is, hogy a node-okat mutatja szám szerint csak egyéb infót nem. Mit kell még ezen egyértelműsíteni?
"Ez megint csak nem jó. Én nem a torrent peerekről írtam, hanem a DHT címekről. Két külön dolog."
A torrent peerek között ott vannak a DHT-peerek.
"Leírtam azt is, hogy a node-okat mutatja szám szerint csak egyéb infót nem. Mit kell még ezen egyértelműsíteni?"
Ez volt az alapkérdések:
"Beállítások közül például kíváncsi lennék a DHT listára. Arra a listára ami az IP címeket tartalmazza és küldi és fogadja és hasonlók. "
Ez - a programból - a peerek közül szűrhetőek ki, arra van lehetőséged.
Az inaktív DHT node-ok a felhasználó számára érdektelenek, ezért azokat nem listázza egyik szoftver sem.
Pedig jó lenne. Engem érdekelnének...
Mindegy. WireShark-al végül is valamennyire beleláttam :D
És a trackerekkel való kommunikációt valahogy lehet állítani?
4/
Ez nem így megy. Egyébként én is több mint 300 DHT csomóponthoz vagyok csatlakozva, de az összes torrent összes dht sorában levő számot összeadva (peer, seed, leech) kevesebb mint 9 db látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!