Helló! Én még mindig Windows 10-en vagyok, nem frissítettem. De még most is számtalan helyen olvasom, magyar fórumokon vagy akár Redditen is, hogy sokan nincsenek oda a Windows 11-ért. Szóval inkább jó, vagy inkább rossz a 11 jelenleg?
Én frissìtettem. Eddig nem bàntam meg, igaz nem szervert üzemeltetek illetve nem programozok csak simàn otthoni használatra van
2024. ápr. 5. 20:07
2/11 anonim válasza:
Várd ki a 25H2 kiadást.. :D
2024. ápr. 5. 23:20
3/11 anonim válasza:
"...a Statcounter analitikai cég újabb csúnya adatot közölt a Windows 11 kapcsán, a februári csúcspontot követően márciusban ismét csökkent az operációs rendszer globális piaci részesedése, a Windows 10 csent el tőle felhasználókat."
De Albániában nőtt a W11-et használók aránya..!!! :-P
2024. ápr. 5. 23:57
5/11 anonim válasza:
Amit az Origo leír annak az ellenkezője sem igaz.
A Windows 10-nek az egyetlen előnye az, hogy kevesebb bloatware van benne előtelepítve. De ugyanúgy foglalkozni kell vele, ha zavar, tehát akkor ezzel a gőzzel már mehet a Windows 11 is, ami egy sokkal modernebb gui-t ad a kezed alá. Tapasztalatom szerint az átlagfelhasználót a sok szemét nem érdekli, tehát számukra is ajánlható a Windows 11.
2024. ápr. 6. 02:20
6/11 anonim válasza:
Hiába erőlködik a Microsoft, egyre kevesebben használják a Windows 11-et és az Edge böngészőt
Köszönöm a sok választ és a sok szavazatot! Ha jól látom, a mérleg oda billen, hogy egyelőre még Windows 10 a jobb.
2024. ápr. 6. 11:39
9/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy a motorháztető alatt nem olyan sok a különbség amit egy átlagfelhasználó érzékelne.. használd azt amelyik kényelmesebb és tetszik. Azonban azt vedd figyelembe hogy júniusban a windows 10 támogatása lejár. Akkor már érdemes lesz váltani ha naprakész rendszert akarsz, vagy fizetni kell az extendid támogatásért a windows 10hez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!