Van-e mód egy wifi-s készülék távoli vezérlésére több felhasználó részéről?
Figyelt kérdés
Termosztátot vezérlek Tuya sw révén. Szeretném hogy a párom mobilján levő Tuya sw is tudjon hozzáférni ugyanahhoz a termosztáthoz. De ha őt beléptetem akkor tőlem törli a lehetőséget.ápr. 4. 18:53
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam ugyanazzal, de közölte a Tuya, hogy ilyen már létezik és vége. Amennyiben más, új accounttal indulok, akkor megy, csak a párosítás után az enyémről eltűnik a készülék és a páromén (új account) jelenik meg. Hogy van ez?
A termosztáthoz a Tuyát javasolják, vagy lehetne mást, ami nem csinálja ezt?
ápr. 5. 07:54
5/5 A kérdező kommentje:
4/4 szuper! Köszi! Megtaláltam!
Még tanulom az informatikusok nyelvezetét. De néha az angol (eredeti) jobban érthető.
Mégegyszer köszi!
ápr. 6. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!