Word-ben miért csinálja ezt a tartalomjegyzék?
Beállítottam egy tartalom jegyzéket a Word-be és csak akkor visz oda az adott oldalra, ha Ctrl lenyomom és úgy kattintok az oldalszámra (Írja is, hogy Ctrl+ kattintás (hivatkozás)
Ez miért van?
Én úgy szeretném, hogy csak kattintani kelljen (Ctrl nélkül)
A Word-ben ez mindig is így működött. Próbáld meg ezt:
Fájl\Beállítások\Speciális alatt a negyedik sor:
Hivatkozás követése: CTRL+kattintás elől vedd ki a pipát.
1:
Miért vegyem ki a pipát, ha ez így jó?
Én azt hittem, hogy ugyanúgy megy mint a pdf-ben, hogy kattintok és oda ugrik ahova kérem (most is ugrik csak be kell nyomni a ctrl-t) Most csináltam először tartalomjegyzéket és nem értettem miért kell a ctrl is
2:
Jó helyre ugrik, csak azt nem tudtam, hogy itt be kell nyomni a ctrl-t is nem úgy mint a pdf-nél, hogy "egyből ugrik " ctrl nélkül.
Nem kézzel van szerkesztve, hanem hivatkozással ahogyan kell.
De akkor, ha pdf-be ezt átkonvertálom akkor ugyanúgy elég lesz a kattintás és visz oda ahova kérem? (Ctrl nélkül?)
A Ctrl nem kapcsológomb, hanem együtt kell kombinációban nyomni (Ctrl lenyom, kattint, Ctrl felenged).
A PDF-ben nem kell, mert az egy véglegesített dokumentum. Word-ben azért kell, mert az a szerkesztési nézete a fájlnak, ott fontos hogy belekattintáskor szerkessze a szöveget és ne dobjon át egy másik lapra. Ezért ott a Ctrl-t kell nyomni hozzá, ha tesztelni akarod.
8:
De eddig a fenti kommentek alapján mivel ez nem végleges mód(szerkeszthető) mindig kell a Ctrl.
Én azt hittem, hogy valamit nem jól állítottam be azért kell a ctrl, de elvileg akkor ha pdf-be teszem elég lesz a kattintás, az nekem oké, mert pdf-ben kerül beadásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!