Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 alatt Cod2 PunBuster...

Windows 7 alatt Cod2 PunBuster kidobál, megoldás?

Figyelt kérdés
Windows 7em van felraktam cod2őt (tört 1.3 patch) pb frissítve meg minden, belépek a játékba és 1 perc után pb kidob "heartbeats stopped" üzenettel, javasolták feladatkezelőbe állítsam le pnkbstr.exe t, kipróbáltam, utána is 1 percet enged játszani utána kidob a pb "initialization failed" üzenettel, megpróbáltam egy másik szerót az meg 1 perc után azzal dob ki hogy "a szerver szétkapcsolt". Cod2 win xp servpack 2. kompatibilitási módban fut. Van megoldás?
2010. okt. 26. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha tört akkor jóhogy kidob a PB ba***meg

Olyan szerveren játsszál, amit nem véd PB (aka TÖRT SZERVEREK) vagy vedd meg a játékot

2010. okt. 26. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:

tört szerveren próbálok játszani

(de mostmár aztírja hogy "No packet flow" O.o)

2010. okt. 26. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
rendesen frissítsd a PB-t fel és írogasd be a szokásos cuccokat, cl_maxpackets meg ami még kell, nem tumdom má mi kell még. Ja a rate is kell, jónak kell lennie törten is
2010. okt. 26. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, hol találom ezeket a beállításokat?
2010. okt. 26. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:
frissítettem újraraktam mostmár újból pb "initialization failed" val dob ki
2010. okt. 26. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:

kikapcsoltam a windows tűzfalat és ígymár jó

de engedélyezve van a tűzfalnál, mi lehet a baja?

2010. okt. 27. 15:15
 7/7 Ki az a jancsi? válasza:
bosc hogy ilyen későn írok de a pb az nem az hogy nem eredeti hanem a szerver adminjai akarják feltenni hogy a csalók ne tudjanak felmenni (de amugyis felmennek mert lófaszt se ér)
2011. aug. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!