Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11 23H2 frissítés...

Windows 11 23H2 frissítés hogyan telepíthető?

Figyelt kérdés
Napok óta a Windows Update letölti, elkezdi telepíteni, újraindítja a gépet, aztán a windows indítása után azt írja, hogy hiba történt, sikertelen telepítés. A windows jogtiszta, nem másolt, meg ilyenek. Miért nem engedi a frissítést telepíteni?

márc. 29. 17:59
1 2
 1/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Frissítési előzményekben nincs valami hibakód? Annak kéne utánajárni.
márc. 29. 18:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Innen letölthető a telepítőállomány és használható frissítéshez is:

[link]

márc. 30. 01:11
 3/12 Thunderfairy ***** válasza:
0%
Ezért is jobb hogy Linux-ra váltottam.
márc. 31. 18:55
 4/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam már mindent, de még mindig nem sikerül. Letöltöttem manuálisan is, de úgy sem megy. Amint újraindul a gép elkezdi telepíteni, de aztán kiírja, hogy a telepítések visszaállitása folyamatban és törlődik. Windows Home, az utolsó csomag, ami felment a 21H2.
máj. 27. 09:41
 5/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Újra kell telepíteni az egész rendszert. Hogy őszinte legyek, a kilencvenes-kétezres években még az egekig magasztalt WinXP-t is kétévente újratelepítettük minden gépen úgy belassult... Ahhoz képest ezeket az új rendszereket már nem nagyon kell, max. ilyen esetekben.

Továbbra is áll egyébként amit írtam, hogy elvileg ír egy hibakódot, annak kell utánajárni Googleban. De lehet időtakarékosabb az egész rendszert újratelepíteni.

máj. 27. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd, hogy legyen bőven elegendő hely a telepítéshez. Főleg a főbb változatok telepítése igényel nagyobb szabad tárterületet (letöltött fájlok, kicsomagolt fájlok, egyéb átmeneti fájlok). Nekem már jelzett hasonló hibát, amíg nem állt rendelkezésre kb. 30Gb szabad tárterület.
máj. 27. 13:13
 7/12 anonim ***** válasza:
máj. 27. 15:58
 8/12 anonim ***** válasza:

"Megpróbáltam már mindent, de"

Ha mindent próbáltál akkor már nincs mit javasolni.. 😊

Közte volt a Windows 11 telepítési segéd is?

Ha igen akkor marad a tiszta telepítés.

máj. 27. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha rollbackeli a módosításokat, akkor hibára fut a frissítés valami miatt. Telepítsd újra az egész Windows-t.
máj. 27. 20:42
 10/12 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem, hogy mas megoldás nem lesz, csak az újratelepítés. a fenti tippeket is próbáltam már, de úgy se ment. köszönöm mindenkinek a választ!
máj. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!