Milyen programmal lehet a szemétkosárból kitörölt fájlokat visszaállítani?
Figyelt kérdés
A kritikus mappa, az asztalon, a szemétkosár ikon mellett volt. Álmosság, bambaság, ... egy törlendő fájlal együtt azt is betettem a szemétkosárba.
Aztán ürítés. Ezt kellene visszacsinálni. Előre is köszönet a javaslatokért.
#szemétkosár
márc. 24. 23:59
4/7 A kérdező kommentje:
Ezek zseniális progik, minegyik FREE! Lista, kiírja, hogy talált kismilliót. Aztán, ha tényleg visszaállítást akarsz, akkor vedd meg a Pro változatot. Semmi nincs ingyen, OK. De aki nem akar ebből rendszert csinálni azt azért nem kellene pénzbüntetéssel sujtani. Szóval valami szerényebb, de tényleg ingyenes progit keresek.
márc. 25. 17:08
5/7 anonim válasza:
Ezért írtam a photorec-et, mert az ingyenes program. Ha nem megy a használata, akkor jobban jársz egy fizetős programmal, amihez van kattintgatós interfész vagy egy konkrét adatvisszaállítással foglalkozó céggel.
6/7 anonim válasza:
Recuva ingyenes, grafikus, csak be kell menüben kapcsolni a mélykeresést.
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült a Recuvát munkára fogni. Ki is listázott több szá fájt. Kb. 90%-át meg is tudtam nyitni. Egy kicsit még nyomozok, de így is nagy siker volt. Úgyhogy köszönet a segítségért.
márc. 26. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!