Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet a...

Milyen programmal lehet a szemétkosárból kitörölt fájlokat visszaállítani?

Figyelt kérdés

A kritikus mappa, az asztalon, a szemétkosár ikon mellett volt. Álmosság, bambaság, ... egy törlendő fájlal együtt azt is betettem a szemétkosárba.

Aztán ürítés. Ezt kellene visszacsinálni. Előre is köszönet a javaslatokért.

#szemétkosár
2024. márc. 24. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Ha ssd-n volt akkor vége..
2024. márc. 25. 01:01
 2/7 anonim válasza:
58%
Getdataback!
2024. márc. 25. 02:02
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Photorec.
2024. márc. 25. 03:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezek zseniális progik, minegyik FREE! Lista, kiírja, hogy talált kismilliót. Aztán, ha tényleg visszaállítást akarsz, akkor vedd meg a Pro változatot. Semmi nincs ingyen, OK. De aki nem akar ebből rendszert csinálni azt azért nem kellene pénzbüntetéssel sujtani. Szóval valami szerényebb, de tényleg ingyenes progit keresek.
2024. márc. 25. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért írtam a photorec-et, mert az ingyenes program. Ha nem megy a használata, akkor jobban jársz egy fizetős programmal, amihez van kattintgatós interfész vagy egy konkrét adatvisszaállítással foglalkozó céggel.
2024. márc. 25. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Recuva ingyenes, grafikus, csak be kell menüben kapcsolni a mélykeresést.
2024. márc. 25. 17:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült a Recuvát munkára fogni. Ki is listázott több szá fájt. Kb. 90%-át meg is tudtam nyitni. Egy kicsit még nyomozok, de így is nagy siker volt. Úgyhogy köszönet a segítségért.
2024. márc. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!