Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használ valaki még Crhomot...

Használ valaki még Crhomot 2024-ben?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 12:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Hogy mit?
2024. márc. 20. 12:24
 2/17 KmsRys ***** válasza:
67%

Crhomot biztos nem, azonban ha Google Chrome-ra gondolsz, azt eléggé sokan használják, igen.

Én mondjuk nem használom, mert Brave-et és LibreWolfot használok, de tesóm, édesanyám, és más emberek, akiket ismerek, ők például használják a Google Chrome-ot 2024-ben is. Világviszonylatban meg kitudja hányszáz millióan...

2024. márc. 20. 12:29
 3/17 anonim ***** válasza:
47%
Aki kiírja az aktuális évet, mintha nem tudnánk, arról alapból nincs nagy véleményem, arról sincs, aki nem veszi a fáradtságot a név helyes beírására, arról meg főleg, aki idehajít egy ilyen értelmetlen kérdést, amikor az a világ legnépszerűbb böngészője "2024-ben" (is).
2024. márc. 20. 13:10
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Desktopon otthon Opera, melóban Edge (ami Chromium), telón Safari.

De sok gépen látok Chromot én is, és azokon ha kell használom is. Semmi komoly bajom vele, az Opera kevesebb erőforrást emészt fel szerintem, a Safari meg default iPhone-on (minden további nélkül lehet Chromot is telepíteni rá, de minek).

2024. márc. 20. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

Az emberek többsége azt használ.

[link]

2024. márc. 20. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Csak az emberek 2/3-a
2024. márc. 20. 14:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Privátra válaszolva: nem azt írtam, hogy a legjobb, hanem hogy a legnépszerűbb. Mellesleg engednie kellene kiegészítőt hozzáadni. Futtass egy telepítőt, és elintézi.
2024. márc. 20. 16:09
 8/17 A kérdező kommentje:

"engednie kellene kiegészítőt hozzáadni."

Nem engedi.

Milyen telepitőre gondolsz?

2024. márc. 20. 16:11
 9/17 A kérdező kommentje:

Régen még 1 éve a ddr2-es gépemen a crhomhoz egyből sikerült miden bövitményt azzonal hozzáadnom,de most akármit csinálok egyszerüen nem adja hozzá.

ezt a 2 progit szeretném hozzá adni

[link]

[link]

amint rákattintok a bövitmény ez jön fel

[link]

ez micsoda?

2024. márc. 20. 16:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát a Chrome telepítőjére. Futtasd vagy töltsd le, mintha még nem lenne a gépen. Elvileg rendbe rakja, legalábbis Firefoxon :)
2024. márc. 20. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!