Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt a router okozhatja ezt a...

Ezt a router okozhatja ezt a megfagyást?

Figyelt kérdés

Van ez a jellyfin streamelő ami a hálózatba ki küldi a filmet, már kb 1 éve hogy megvan és eddig gond nélkül mindig tudtunk rajta a tvről nézni filmet, úgy hogy a gépemről streamelem, utóbbi időbe már nem nagyon használtam, vagy alig. Legutóbb kb 3 hete volt hogy elkezdtünk nézni filmet, és a kép az úgy megfagyott film közben. Aztán kiléptem és újra be aztán jó volt. De régen simán végig vitte a 2 órás filmet. A hálózathoz nem nyúltunk, ugyanaz. Igaz, van a tvn az alkalmazáshoz frissítés amit minden belépéskor felajánl, de én mindig csak az indítás lehetőséget választottam. Úgy voltam vele h ha működik jól minek frissítsem? A másik meg az hogy ha frissíteni szeretném, ahhoz be kell jelentkezni, mivel nem az én tvmről megy ez ezért régen is csak létrehoztam egy fiókot és arról jelentkeztem be és úgy tudtam letölteni ezt az appot a tvre, de az már régen volt. Elfelejtettem mi a bejelentkező.

Szóval lehet h frissítenem kéne és akkor nem lesz ilyen megfagyás film közben?

márc. 16. 12:49
 1/4 Dongaben ***** válasza:
Valószínűleg megoldaná a frissítés. Nem ismerem az app-ot, de más esetben jártam már hasonlóan. Ott a frissítés segített.
márc. 16. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmm hát jó, akkor valahogy megpróbálom frissíteni. Köszi!
márc. 16. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a frissítés megoldja. Én is jártam már hasonlóan, volt nem egy szoftverem, amelynek konkrétan minden baja volt, de tényleg, ami elromolhatott rajta, az el is romlott (szintén úgy volt, hogy 3-4, de talán 5 évig nem volt hozzányúlva frissítés szempontjából, mert tökéletesen végezte a dolgát), ráküldtem egy frissítést, újraindítottam, és működött, mint a kisangyal. Én sem tudom, hogy milyen alkalmazásról beszélsz, de ha frissítheted, akkor próbáld meg frissíteni, valószínűleg segíteni fog.
márc. 16. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, oké köszi!
márc. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!