Ez tényleg játék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az egyik "kedves" barátom adta, s nem tudom h merjek e rá katintani az EXE-re, mert már küldött máskor nekem olyan "játékot" hogy újra kellet tegyem a windowst.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. okt. 25. 22:04
1/7 anonim válasza:
Hali!
Szerintem nem fog akkora kárt tenni a gépedben, de valami biztosan történni fog.
(mert a BAD JOKE jelentése: ROSSZ VICC)
2/7 A kérdező kommentje:
ennyire magam is rájöttem, ezért nem akarok rákattintani, hogy nehogy valami tényleges rosz vicc történjen velem
2010. okt. 25. 22:14
3/7 anonim válasza:
Ha vársz kb. negyed órát, megnézem Virtual PC-n :) abban nem tud kárt tenni :D
4/7 anonim válasza:
A joke.bat:
:loop
start joke.bat
goto loop
@echo off
shutdown -s -t 1
@JÓ JÁTÉK! MI?
Azaz fogja és leállítja a gépet :)
5/7 anonim válasza:
Elsemhiszed milyen régóta keresem ezt a progit, amugy annyit csinál hogy végtelen számú cmd-t nyitmeg amitól kifagy a gép és ujra kell inditani nem veszélyes.
6/7 anonim válasza:
Végtelen ciklusra fut, és folyamatosan próbálja a joke.exe elindítani a joke.bat fájlt. Elég hamar "kifekteti" a gépet. Jó "játéknak" nem mondanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!