Ez bűncselekmény lenne? (Bitcoin)
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy ilyen lehetséges lenne, nem értek hozzá. Ha egy hacker bitcoint bányászna a saját számítógépén de meghackelné a programot és emiatt több millió bitcoint bányászna az bűncselekménynek minősülne vagy nem? Csak egy feltevés, nem értek a hackeléshez.márc. 11. 09:41
21/23 ReAlyssee válasza:
Csak mondom, hogy az időutazás előbb lehetséges, mint hogy te kibányássz laptopról Bitcoint :D Fogalmad nincs róla, miről kérdezel. Lehetetlenről agyalsz tök feleslegesen. Biztos tudnál másról is gondolkodni, aminek több értelme van.
22/23 anonim válasza:
#21 ott a pont. Max Altcoinokat tudna olyat amit senki nem ismer és ott kibànyàszol egy trillot ami ér kb 10 centet :D
23/23 anonim válasza:
Nem lehetetlen megcsinálni csak olyan szinten nehéz hogy nem volt még ember aki képes lett volna rá.
Jogilag jó kérdés mert szerintem jogilag annyi minthogyha elterelnénk egy patakot.
Már úgy tudom magyarországon ez az összes patak esetében bűncselekmény úgyhogy rossz példa, de itt rögtön felmerül a kérdés hogy a bitcoinra melyik ország törvényei érvényes tobb oszágban több törvény van, magyarországon úgy tudom dolognak számít vagyis tárgy de amíg patakot nem szabad arrébb tenni addig pl. szines kavicsokat összevissza szabad rakosgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!