Melyik játékfelvevő programot használjam?
Sok ilyen kérdés volt már a GyakoriKérdéseken de én sokat próbáltam de igazán egyik sem vált be...
A Frapsnak nagyon jó a minősége de egy picit lassítja a játékot és nagyon nagy a mérete. pl.: Felvettem 30mp a FIFA 11-ből és fél gigát foglal arról nem beszélve, hogy 2 óra alatt ment fel a YouTube-ra.
Aztán próbáltam a HyperCam-ot vagy a Camstudio-t már nem tudom melyik de ez nagyon rossz képminőséggel rendelkezett.( Kevés szín stb...) de a játék nem lassult tőle.
Aztán még próbáltam a TipCamot is de azzal nem nyitja meg a játékot.
A Fraps a legjobb (próbáltál keresni a beállításaiban olyat, hogy minőség?). Azért ilyen nagy a mérete, mert nem tömöríti, evvel sem foglalja le a CPU-t játék közben. Ezt utána kéne valamilyen programmal tömörítened (pl. FormatFactory)
A CamStudio-t is tudom ajánlani, de azt leginkább nem a játékok felvételére, ingyenes.
Szerintem sincs baj a Fraps-el.
Egyébként én már próbáltam felvenni CamStudio-val játékot, de felesleges vele próbálkozni.Kicsi a kép, csúszik a hang, nagyon hangos is úgyhogy Camstudio-val nem vegyél fel játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!