Ha újratelepítem a Win10-et, CD nélkül nem tudom úgy megcsinálni, hogy ne kelljen fiókkal bejelentkezni?
Két módszer van (google):
-amikor kéri a csatlakozást, kihúzod a net-et, visszalépsz, és a Win kihagyja ezt az erőltetést.
-MS fiók regisztrációba beírod: >>>v@v.com >>>jelszó:1 ,ekkor is tovább lép a telepítő.
"de nekem úgy szimpatikusabb volt, hogy alapból MS fiók nélkül működött."
Ha a kettő közt nem érzékelsz különbséget akkor azt előítéletnek nevezik..
Köszönöm.
1-es: De én úgy értettem, hogy azt csak úgy tudod megcsinálni, hogy valami adathordozóról telepítesz, és akkor kér valami regisztrációs kódot. Vagy ha kihúzod a netet, nem kér egyáltalán semmit?!
Érthetetlen mi a gondod. Oda vissza válthatsz helyi fiók és ms fiók közt a felhasználói beállításoknál.
Sőt helyi fióknál ha nem akarsz jelszót akkor nem írsz be jelszót. Ez olyan egyszerű mint at 1x1..
7
Az csak akkor van ha win10home-ot telepítesz. Ilyenkor biosban letiltod a hálókártyát és továbbenged.
De ne dolgozz magad ellen, telepíts fiókkal, utólag is bármikor válthatsz fiókról helyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!