Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha újratelepítem a Win10-et,...

Ha újratelepítem a Win10-et, CD nélkül nem tudom úgy megcsinálni, hogy ne kelljen fiókkal bejelentkezni?

Figyelt kérdés
Van egy új asztali gépem, amire a vásárlással együtt kaptam egy telepített Win10-et. Miután összeszedtem valami vírust, újratelepítettem a Windowst. Mivel nincs meg maga az oprendszer, csak rá van telepítve, kénytelen voltam Microsoft fiókkal bejelentkezni. Ki is iktattam a jelszókérést, tehát elvileg nem kell jelszót beadnom, amikor bekapcsolom, de nekem úgy szimpatikusabb volt, hogy alapból MS fiók nélkül működött. Tudom, én voltam a hülye; nem kellett volna vírust benyelni.
márc. 7. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Két módszer van (google):

-amikor kéri a csatlakozást, kihúzod a net-et, visszalépsz, és a Win kihagyja ezt az erőltetést.

-MS fiók regisztrációba beírod: >>>v@v.com >>>jelszó:1 ,ekkor is tovább lép a telepítő.

márc. 7. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:

"de nekem úgy szimpatikusabb volt, hogy alapból MS fiók nélkül működött."

Ha a kettő közt nem érzékelsz különbséget akkor azt előítéletnek nevezik..

márc. 7. 12:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

1-es: De én úgy értettem, hogy azt csak úgy tudod megcsinálni, hogy valami adathordozóról telepítesz, és akkor kér valami regisztrációs kódot. Vagy ha kihúzod a netet, nem kér egyáltalán semmit?!

márc. 7. 12:50
 4/9 A kérdező kommentje:
u. i. Megoldottam, kihúztam a netet. Kért egyéni, új felhnevet, jelszót. Köszi a segítséget.
márc. 7. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Érthetetlen mi a gondod. Oda vissza válthatsz helyi fiók és ms fiók közt a felhasználói beállításoknál.

Sőt helyi fióknál ha nem akarsz jelszót akkor nem írsz be jelszót. Ez olyan egyszerű mint at 1x1..

márc. 7. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Win 10-nél még van olyan opció, nagyon kicsi betűkkel, hogy "korlátozott telepítés". 11-nél már le kell tiltani hardver szinten mindenféle hálózati adaptert (ethernet, wifi, bluetooth), mert ha bármit érzékel erőszakoskodik, hogy kapcsolódj.
márc. 7. 13:56
 7/9 A kérdező kommentje:
5-ös: Nekem vhogy úgy tűnt, hogy csak MS-sel tudok telepíteni. Amikor aztán bejelentkeztem az MS-fiókkal, akkor is csak az MS-fiók jelent meg. Mindegy, most okosabb lettem, köszönöm.
márc. 7. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Az csak akkor van ha win10home-ot telepítesz. Ilyenkor biosban letiltod a hálókártyát és továbbenged.

De ne dolgozz magad ellen, telepíts fiókkal, utólag is bármikor válthatsz fiókról helyire..

márc. 7. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Se 700MB CD se 1,44 Floppy nem szükséges. 😉
márc. 7. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!