Melyik ingyenes program képes FTP-ről mentést készíteni?
Cobian Reflector (stabil változatot töltsd le). Ez a Cobian Backup utódja, pár éve jött létre, mennyire hibamentes azt nem tudom. Most van folyamatban az FTP támogatás bővítése/újragondolása, ami nem tudom mit takar, lehet hogy "extrém hosszú fájlneveket" nem támogatott, nem tudom.
Cobian Backup legutolsó letölthető változata is tudja, nem tudom meddig lesz még jó az a változat, már nem fejlesztik.
Szerintem Kérdező Windows-os programokról érdeklődött, azért ajánlottam a Cobian Reflector-t meg a Backup-ot.
Bár a Rsync meg a többi jók, nem tudom milyen grafikus környezetbe ágyazott Windows-megvalósítása van.
Jaa igen, ez igaz és sokrétű-sokoldalú.
Nem tudom a Rsync-et használja -e, nekem Windows és Linux rendszer közt - FTP esetén nem tudom mi a helyzet - a Rsync okozott anomáliákat anno, valamiféle időkezeléssel kapcsolatos probléma lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!