Lehet-e Messenger fiókom Facebook nélkül?
Régen (egy ideig) még lehetett - én úgy emlékszem - manapság úgy lehet csak hogy például Facebook profilodat felfüggeszted (nem törlés, felfüggesztés) és akkor aktiválod, ha új ismerőst keresel stb.
Talán így működik a Messenger.
Ja. Úgy lehet ahogy előttem levezették. Csinálsz egy fiókot aztán a facebook részét deaktiválod. Aztán a messengert meg meghagyod.
Ezzel a linkel könnyen odajutsz, és nem a törlés kell hanem a deaktiválás (de ez magától értetődik)
"Az Európai Gazdasági Térséget (EGT) érintő jogszabályi változások miatt a Meta mostantól lehetővé teszi új Messenger-fiók létrehozását meglévő Facebook-fiók használata nélkül is."
Ez engem is érdekelne: a regisztrációt honnan/hogyan kell indítani ebben az esetben és - ha csak Messenger van - miképpen lehet ismerősökre rákeresni, akik csak Facebook-on vannak jelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!