Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha win7 van a gépemen,érdemes...

Ha win7 van a gépemen,érdemes frissiteni win 10-re?

Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 13:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 Minden windowsos programnak van linuxos változata vagy alternatívája, ami gyakran még jobb is. Egyedül a játékok nem szoktak túl gyakran elkészülni Linuxra, de arra is van megoldás. Némelyik játék még jobban is fut, mint Windowson, csak kicsit többet kell mókolni az indításához.
2024. febr. 18. 15:08
 22/25 anonim ***** válasza:

"Minden windowsos programnak van linuxos változata"

Valóban? A cégünk több millió forintért iratott egy célprogramot, de csak windowsra.

Azt akarod mondani megírták linuxra is titokban önszorgalomból..???

2024. febr. 18. 15:43
 23/25 anonim ***** válasza:

A Linux egy kaszt...

Halandó windows-hoz szokottnak szenvedés. Semmi sem gyorsabb rajta, mint a win-en miután kipróbáltam, holott ezt nagyon mondják. (pl böngészés)

A 10 kb ua. gyors, mint a 7, viszont kap frissítéseket. Amíg az települ, majd karbantartó eltávolítja lényegesen tovább tart viszont mint 7 alatt.

Ezt-azt érdemes beállítani, hogy gyorsabb legyen a rendszer.

2024. febr. 18. 16:20
 24/25 anonim ***** válasza:

23

Azt hogy gyorsabb szerintem a gyenge gépekre értik, 2GB RAM meg ilyesmi (tapasztalatom szerint már a 4GB is kevés kicsit a windows 10-nek, úgyhogy már lehet ott is gyorsabb a gép). De a böngészés az pont nem az a dolog, amiben az oprendszer sokat számít, max akkor, ha kevés a RAM és ez okoz lassulást.

2024. febr. 18. 16:39
 25/25 anonim ***** válasza:
#23 A Linux, legalábbis a "populárisabb" disztribúciók könnyebben kezelhetők, mint a Windows - feltéve, hogy elfelejted a vindózos beidegződéseket. A hardverkihasználása is sokkal jobb, főleg a hardverigényes műveletek gyorsabbak. Egy példa: múltkor először használtam Audacityt Linux Mint alatt. Megszoktam, hogy Windowsban egy versszaknyi zenerészlet tempójának változtatása másodpercekig tart. Amikor Linuxban csináltam ugyanezt, először azt hittem, nem csinált semmit, ugyanis azonnal megcsinálta.
2024. febr. 18. 18:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!