Ha én adok fel hirtdetést a Marketplace-n akkor miért az én adataimat kezdik el kérdezgetni a vevők?
Ez egy bevett kamu, pedig nem is értem, mire megy ki az egész, szerintem email cím gyűjtésre. Ne foglalkozz velük, aki bármilyen módon meg akarja bolondítani az eladás normális menetét, az kamu.
A normális menet: érdekel, mennyi, hol lehet átvenni.
igen, kamu.
sosem szabad másnak meghagyni ilyen ügyintézést, szállítást stb-t.
Nemrég egy láncfűrészt akartam eladni a Marketplace-en. A feladástól számított kb fél órában 5 fotómodell kinézetű profil gondolta azt, hogy őneki azonnal láncfűrészt kell vennie, mert nem tud nélküle élni. Ugyanezeket üzengették nekem is. Mindent megszerveztek, küldik a futárt, csak adjam meg az email címemet. Mondjuk az sem zavarta őket, hogy a hirdetésbe világosan kiemelve beírtam, hogy kizárólag személyes átvétellel adom.
Győztem őket törölni, meg tiltani.
A legegyszerűbb az, ha nem állsz szóba velük és azonnal tiltod, törlöd. Én is ezt tettem.
A csalok tobbsege nem is Europaban lakik, olyan helyekrol irnak ahol 1000 forintbol is 3 napig lehet elni.
Ha a rendor beavatkozasa erne barmit is, mar reg alkalmaztak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!