Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Worms Armageddon gameplayt...

Worms Armageddon gameplayt mivel tudnék felvenni? Hang is kéne, de nem mikrofonról.

Figyelt kérdés
Fraps-ot próbáltam, de azzal az a gond, hogy nem veszi fel a hangot. Próbáltam szórakozni a vezérlőpulton a hanggal, de csak akkor vett fel hangot ha mikrofonbemenetre volt állítva, akkor is max hangerőn alig lehet hallani valamit. És nem is volt bedugva mikrofon. Ha van bedugva mikrofon, akkor rendesen működik, de sajnos engem is hallani közbe, amit nem szeretnék. Ha a fraps problémájára megoldást találtok, nekem az is jó, meg az is jó ha egy másik programot találtok. Előre is köszi.
2010. okt. 24. 14:17
 1/2 anonim válasza:
Ha Win 7-ed van a legújabb Fraps támogatja a felvevést mikrofonról és hangkártyáról is. És ott kitudod pipálgatni ,hogy mi kell mi nem kell. Ha nincs Win 7-ed. Akkor sajnos ez van!
2010. okt. 24. 16:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezesetbe egy másik programra lenne szükség, mer XP-m van.

Van ilyen?

2010. okt. 24. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!