Van olyan program ami tudja szabályozni a WLAN hálózaton található gépek sávszélességét? Pl. Hogy az egyik 200kbs-ot kapjon, a másik meg 80-at.
$300..
az igen..
szép kis kütyüd van:)
amúgy tuti lehet.
Bandwidth Control->Rules list
nálam így lehet, de ez TP-Link.
hasonlót keress:)
Elképzelhető, sajnos én proli vagyok, és nem igen van alkalmam méregdrága Apple cuccokat teszteli.
De az Apple igazi sznob amerikai idiótáknak lett kitalálva. Szóval a router telepítő CD-jével nem hiszem hogy ilyesmit be lehet állítani. Szóval ha van, a webes beállító felülete a cuccnak, akkor ott kéne kicsit körülnézni.
Pedig 300 dolcsiért már az is elvárható lenne, hogy a reggelit is az ágyba hozza. :D
Szóval ott van az valahol, mert az óriási nagy égés lenne az Apple -től ha nem tudná miközben a 30-40 dolcsis router -ek meg tudják.
Bakker, ezt simán nem akarom elhinni! Tényleg nem tudja! :O
Ekkora egy rakás fost!!!! Mindjárt lefordulok a székről a nevetéstől! :DDDD LoooL! :DDD
lol.
Cink az Apple-re nézve.
Az én $30 150mbps-s routerem ismeri...
Na azért ne menjetek már át agyatlan Apple-fikázásba. Ez nem csak egy router, hanem egy backup megoldás is. Azért nem kéne a 8e Ft-os routerhez hasonlítani.
Persze ettől függetlenül túl van árazva és bosszantó, hogy nem támogatja, de akkor sem korrekt ez a fikázódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!