Microsoft 365 aktiválás iskolai emailen keresztül?
Régen még a Microsoft 2010 volt gépemen, de iskolai email-címmel a MIcrosoft 365 elérhetővé vált.
Letöltöttem mindent az utasítások szerint csináltam.
Azonban, ha mondjuk wordben írtam egy fáljt és nem a felhőbe mentettem hanem a gépre, akkor 2010-es wordként mentette el és csak úgy is bírtam megnyitni.
Ma letöröltem a 2010-es Microsoft verziót, de a fájljaim megmaradtak, de nem tudom őket megnyitni, mert azt írja ki, hogy csak telepített termékkel lehet megnyitni.
Egyébként ha rákeresek itt az alkalmazáskeresbe, hogy powerpoint akkor megtudom nyitni a legújabb verziót.
Fájlkezelőben miért nem lehet megnyitni őket és miért érzékeli úgy, hogy semmilyen microsoft 365 nincs telepítve?
+1 LibreOffice
Az egyik kifli a másik zsemle.
A kérdés inkább az, hogy milyen munkahelyi környezetben használjátok.
A LibreOffice különféle formátumokban képes menteni a dokumentumokat, amelyek kompatibilisek más irodai programcsomagokkal, mint például a Microsoft Office, az OpenOffice.org, az IBM Lotus Symphony és a StarOffice . Egyes formázások és funkciók nem támogatottak teljes mértékben a LibreOffice és más alkalmazáscsomagok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!