Miért szaggat a laptopomon ez a játék?
Project I.G.I.: I'm Going In
Gépigény: Windows 95-98, Pentium II 300MHz, 64Mb RAM, 500Mb HDD, 8Mb VRAM.
A laptop pedig:
Windows 7 Ultimate, i5-3320m 3.2GHz, 8Gb DDR3, 250Gb SSD, 128Mb VRAM (Intel HD 4000)
Teljesen levéve 640x480- low grafikán is szénné szaggatja magát. Jó ha kapok 10-15 fps-t, pedig a proci kb 2-3%-on megy, ramból 214Mb-ot használ, vramból pedig 38Mb-ot.
Akkor mégis mi a gond?
Háttérfolyamatok se terhelik annyira a gépet, alap esetben 0%-on van a CPU és 1.5Gb RAM-ot hasnál.
Köszönöm!
Közben én azt is olvastam, hogy ezek a gépeken annyi fps lenne a játékban, hogy ez miatt laggol, mert nincs felkészítve rá. Elvileg lehet találni 30fps lockot.
Kipróbálom ezt a dgvoodoo-t, és jelenrkezek majd, hogy segített-e.
Nem segített sajna. Pontosabban most az van, hogyha az eget/földet/dombokat nézem, akkor jó, de amint a map hasznos részére nézek (ahova menni kell), egyből akadozik.
Töltöttem le FPS limitert, de ha beállítom fix 30-ra, konkrétan felszáll az égbe az összes karakter, és addig repül felfelé, ameddig nem megy ki a mapból, és meghal.
Pedig régebben emlékszek, gond nélkül tudtam vele játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!