Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Logitech mx vertical miért...

Logitech mx vertical miért nem kapcsolódik megfelelően?

Figyelt kérdés

Adott 1 logitech mx vertical usb kábelen minden funkciója működik de az unifying adapteről csak részben ismeri fel.

pl a logitech optionsben kábellel látja de adapterrel nem.

De viszont mégis működik adapterrel de csak ha a a 3. párosítást választom az alján. Próbáltam a resetet de akkor csak villog. A driverek telepítve vannak. Jelenleg ott tartok hogy működik mint 1 egér de az extra funkcióit nem tudom használni.

jan. 11. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A logitech options legújabb verziója van fent? Ha igen, akkor ami még eszembe jut, az az lehet, hogy volt régen (talán most is létezik) egy segédprogram a unifying beállításokhoz, már nem emlékszem a pontos nevére. Lehet hogy az kéne? Bár az options-nek illene ismerni...

Az is lehetséges, hogy hibás az adapter, vagy az egérben sérült meg az adó.

Nálam volt már, hogy adaptert kellett cserélni, mert tönkrement. Ha van másik logitech egered vagy billentyűzeted, meg kéne nézni, azokkal is rossz-e.

jan. 12. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen a legújabb van fent, szerintem a gépemen lesz valami gond mert most már kábellel sem ismeri fel az options de ettől függetlenül adapterrel tudom használni csak az optionsben nem jelenik meg. Az unifying segéd program pedig megakad ott hogy dugjam be az adaptert de be van és mindegyik usb portba próübáltam már
jan. 12. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!