Most melyik a leggyorsabb, legmegbízhatóbb torrent program ami jó win 11 64bit-re, illetve magyar nyelvű?
Figyelt kérdés
Ki milyen programot használ most 2024ben? Új gépem van az előző torrent program nem jó rá. 1et letöltöttem, de az egy rakás sz.r.jan. 11. 12:50
1/14 anonim válasza:
Qbittorrent szerintem rendben van és reklám mentes.
2/14 anonim válasza:
Qbittorrent ( [link] ): ingyenes, multiplatform (Windows, Linux, MacOS, BSD), nyílt forrású (elérhető az a forráskód amiben írták, így átellenőrizhető, saját magad által módosítható), tud magyarul is.
3/14 qkker1 válasza:
utorrent2,2,1-et használom évek óta, W11-en is megy, ebben még nincs reklám.
4/14 anonim válasza:
Reklám az nincs, csak rengeteg biztonsági réssel van tele (2010-ben, 14 éve(!) adták ki, azóta sok víz lefolyt a Dunán). Qbittorrentet használnék én is
6/14 anonim válasza:
#3.Ezeket már kb. tilos használni, mert élet veszélyes...
Qbittorrent +1.
8/14 anonim válasza:
én utorrentet használok mindig azt használtam ezután is azt fogom nekem jó
9/14 anonim válasza:
#8 Használd nyugodtan, csak ne ajánljad, nem jó.
10/14 anonim válasza:
nem értem miért kell ezért lepontozni megkérdezte ki milyen programot használ. válaszoltam a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!