A Word-ben miért késik a szövegkijelölés a kurzorhoz képest?
Figyelt kérdés
Próbáljátok ki. Minden 2010 utáni Word verzión ha kijelölsz egy szöveget, akkor a kijelölés késni, laggolni fog a kurzorhoz képest. De ha a Word 2007-ben, vagy 2010-ben próbálod, akkor semennyit nem késik. Mindenféle automatikus szókijelölés, meg hasonlók ki vannak kapcsolva, tehát nem azon múlik. Érdekes módon ha Macbookon próbálod a legújabb Word verzióval akkor nem laggol, de Windowson már igen. A szövegkijelölésnek ugyanolyan folyamatosnak kéne lennie, mintha pl. a böngészőben jelölnél ki egy szöveget. Nem hiszem, hogy ez egy olyan processzorigényes folyamat lenne, hogy ne lehessen úgy megcsinálni, hogy ne laggoljon.jan. 9. 08:39
1/2 anonim válasza:
Igazából fogalmam sincs, hogy miről beszélsz :D Én még sosem tapasztaltam sem az új, sem a régebbi verziók esetében. Beállításokon belül, a Speciális menüpontban, középtől kicsit lejjebb van olyan, hogy "Hardveres grafikus gyorsítás letiltása". Ha nincs kipipálva, pipáld ki, ha ki van pipálva, szedd ki belőle, indítsd újra a Word-öt, és nézd meg, hogy úgy is jelentkezik-e a hiba.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt próbáltam, de nem befolyásolja.
jan. 9. 14:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!