Hogyan lehet ezt használni?
Ha feltelepíted feltesz egy kodeket. Képes leszel venni rádióadásokat. Azért én a RealAlternativa-t javasolnám feltenni, ez tartalmaz egy mediaplayerclassic lejátszót is, ami saját beépített kodekeket használva szinte mindent lejátszik. [link]
Feltelepítés után ha elmész egy rádió honlapjára ahol belehallgathatsz a műsorba, ha van felvevőd(audacity...pl), akkor fel is vehetsz, elmentheted mp3-ban, wav-ban. Pl innen>>>
Vagy kereshetsz archívumban, és ezeket is megtudod nyitni, és felvenni, ha akarod. Pl innen az mp3 tárból>>>
Régebben én is ezt az általad letöltöttet használtam, de javasolták az alternatívát, ami nem szuttyogtatja mindennel tele a gépet, azóta ezt használom.
Viszont...ha rádiózni szeretnél, van egy remek program erre. amit nem is kell telepíteni, csak kicsomagolni, és indítani az exe-jét. Foghatod vele az aktuális adásokat a világ négy szegletén...az valósidejű, tehát nem tudsz keresgélni az archívumban>>> [link]
Régebbi adások hallgatásához szükséges a RealAltenative. A MediaPlayerClassic-ot ráadásul felülírhatod annak magyar változatával, így kissé barátságosabb...letölheted innen>>> [link]
Remélem érthető voltam!
Ja bocs most veszem... a telefonra akarod tenni az flv-t...
Azt konvertálnod kell pl ezzel> [link]
...a telefonod végül is mit is támogat...mp4, amv...
AMV-hez ezt>>> [link]
Mind 2-t letöltöttem. A másodikkal nem sikerült, de az elsővel igen. :-)
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!