Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet ezt használni?

Hogyan lehet ezt használni?

Figyelt kérdés

[link]

Itt töltöttem le, de nem tudom, hogyan kell használni.

2009. jan. 3. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltelepíted feltesz egy kodeket. Képes leszel venni rádióadásokat. Azért én a RealAlternativa-t javasolnám feltenni, ez tartalmaz egy mediaplayerclassic lejátszót is, ami saját beépített kodekeket használva szinte mindent lejátszik. [link]

Feltelepítés után ha elmész egy rádió honlapjára ahol belehallgathatsz a műsorba, ha van felvevőd(audacity...pl), akkor fel is vehetsz, elmentheted mp3-ban, wav-ban. Pl innen>>>

[link]

Vagy kereshetsz archívumban, és ezeket is megtudod nyitni, és felvenni, ha akarod. Pl innen az mp3 tárból>>>

[link]

Régebben én is ezt az általad letöltöttet használtam, de javasolták az alternatívát, ami nem szuttyogtatja mindennel tele a gépet, azóta ezt használom.

Viszont...ha rádiózni szeretnél, van egy remek program erre. amit nem is kell telepíteni, csak kicsomagolni, és indítani az exe-jét. Foghatod vele az aktuális adásokat a világ négy szegletén...az valósidejű, tehát nem tudsz keresgélni az archívumban>>> [link]

Régebbi adások hallgatásához szükséges a RealAltenative. A MediaPlayerClassic-ot ráadásul felülírhatod annak magyar változatával, így kissé barátságosabb...letölheted innen>>> [link]

Remélem érthető voltam!

2009. jan. 3. 21:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen értettem, de letölteni letudtam csak használni nem. De utána néztem és már tudom. Csak videókat letölteni akarom, rádiózni nem. De nem tudod, hogy lehet megcsinálni, hogy a telefon is lejátsza? Mert ha vmit letöltök, akkor a fájltípusa: Flash video. És ezt nem játsza le.
2009. jan. 3. 21:46
 3/10 anonim ***** válasza:
.flv lejátszásához számtalan lehetőség van. Az egyik pl a MediaPlayerClassic, ha már szóba került az előbb. Ezt sem kell telepíteni, csak indítod az exe-t. utána pedig betallózod a .flv-det, és lejátssza.
2009. jan. 3. 22:20
 4/10 A kérdező kommentje:
A számítógép lejátsza, de én telefonon akarom.
2009. jan. 3. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja bocs most veszem... a telefonra akarod tenni az flv-t...

Azt konvertálnod kell pl ezzel> [link]

2009. jan. 3. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:

...a telefonod végül is mit is támogat...mp4, amv...

AMV-hez ezt>>> [link]

2009. jan. 3. 22:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Mind 2-t letöltöttem. A másodikkal nem sikerült, de az elsővel igen. :-)

Köszönöm a segítséget.

2009. jan. 3. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Okulás képpen kérdezem végül is milyen formátumot vitt a tekefonod, és mi a típusa? Köszi.
2009. jan. 4. 10:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Sony Ericsson K550i. Az mp4-et lejátsza, de lehet, hogy mást is. Még nem próbáltam. Csak az a baj, hogy akadozik a kép és kockás. A hanggal nincs gond.
2009. jan. 4. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor minek töltötted le vagy kérj segítséget valakitől
2009. jan. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!