Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Érdemes megvenni a Microsoft...

Érdemes megvenni a Microsoft fiókon keresztül az éves Office 365 hozzáférést? Vagy inkább töltsem le a LibreOffice-t?

Figyelt kérdés

jan. 5. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
#9: Ez 15 éve még igaz is volt, bár a nagyságrendek akkor sem stimmelnek. Most akkor lehet probléma, ha vagy nagyon szakszerűtlenül szerkesztik a dokumantumot, vagy ha nagyon MS-specifikus eszközöket használnak benne.
jan. 7. 17:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Részletekbe menően én nem értek ezekhez a programokhoz, világ életemben Office-t használtam, így annak a funkcióit ismerem és tudom is használni.

A LibreOffice esetében "újból kellene kezdeni a tanulást" (mi-hol van), bár jelenleg mivel tényleg csak minimálisan használom ezeket a programokat, ez is elég lesz.

Köszönöm a tapasztalatokat.

jan. 7. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Elég nagy az átfedés közöttük, az általános használatot gond nélkül folytatni lehet. Néhány panel vagy menüpont eltér, mert más logika szerint rendezik, de nem átláthatatlan.
jan. 7. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Online office nem játszik? Microsoft fiók regisztrálása után a webes office ingyen elérhető, persze nem tud annyit mint a desktop, viszont ha másnak küldesz egy doksit, vagy excel fájlt nagyobb esélye van, hogy nem ütközik kompatibilitási problémákba megnyitáskor.(Otthoni használatra szerintem bőven jó)

Én nagyon szeretem meg támogatom a nyílt forráskódú szoftvereket, de sajnos jártam már úgy Libre-vel, hogy egyetemi kiselőadás bemutatásakor, a Librevel készített PPT-t, megnyitva egy powerpointból teljesen másképp festettek a diák(valahol elcsúszott a formázás)

jan. 7. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!