Érdemes megvenni a Microsoft fiókon keresztül az éves Office 365 hozzáférést? Vagy inkább töltsem le a LibreOffice-t?
Részletekbe menően én nem értek ezekhez a programokhoz, világ életemben Office-t használtam, így annak a funkcióit ismerem és tudom is használni.
A LibreOffice esetében "újból kellene kezdeni a tanulást" (mi-hol van), bár jelenleg mivel tényleg csak minimálisan használom ezeket a programokat, ez is elég lesz.
Köszönöm a tapasztalatokat.
Online office nem játszik? Microsoft fiók regisztrálása után a webes office ingyen elérhető, persze nem tud annyit mint a desktop, viszont ha másnak küldesz egy doksit, vagy excel fájlt nagyobb esélye van, hogy nem ütközik kompatibilitási problémákba megnyitáskor.(Otthoni használatra szerintem bőven jó)
Én nagyon szeretem meg támogatom a nyílt forráskódú szoftvereket, de sajnos jártam már úgy Libre-vel, hogy egyetemi kiselőadás bemutatásakor, a Librevel készített PPT-t, megnyitva egy powerpointból teljesen másképp festettek a diák(valahol elcsúszott a formázás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!