Kulcs-soft számlázó programra,hogy működik az előfizetés?
A szoftver forgalmazójától kellene megérdeklődni. Láttam én már olyan szoftvert, amit egy nagyobb Win10-frissítés is ki tudott csinálni (előző munkahelyemen volt, a megoldás végül az lett, hogy Virtualboxban egy Win7-es gépre feltettük, és ott használták), de olyat is, ami simán megőrizte az aktivitását egy Windows-verzióváltás után is. (Arra nem látok sok esélyt, hogy valaki olyan idetéved, akinek tapasztalata van a konkrét szoftverben, tekintve, hogy egy olyan célszoftver, amit elég kevesen használnak.)
Az sem mindegy, hogy frissítés, vagy újratelepítés lesz? Ugyanarra a gépre lesz telepítve, vagy másra? Ezek olyan kérdések, amik mind befolyásolhatják az eredményt. Helytálló információt a forgalmazó ügyfélszolgálata tudna adni.
Egyébként nem lenne célszerűbb egyből inkább Win11-re váltani? Most, hogy már gyakorlatilag kezdik kivezetni a 10-et, most akartok rá váltani? Persze, attól, hogy hivatalosan nem támogatott, még lehet használni, de én azért elgondolkodnék ezen.
Jó, hát ha a személyes véleményemet kell elmondanom a Windowsról, az utolsó, amit a saját gépemen használtam, az a 7-es volt, utána egyenesen Linuxra váltottam. Sem a 10-ből, sem a 11-ből nem kérek. Rendszergazda vagyok 15 éve, és szerintem sokat elmond, hogy amikor Win10-re váltottunk, megsokszorozódott az olyan problémák száma, amik előtte elég ritkán kerültek elő. Szóval eleve egy olyan rendszer a 10, amiben én nem tudok bízni. Az igaz, hogy a 11-gyel meg még nincs sok tapasztalatunk, és normális esetben én is azt mondanám, hogy célszerű kicsit várni, ameddig mások megtapasztalják a rendszer hibáit. ;-) De szerintem a 10-et alulmúlni nehéz lenne.
Vizualitásban meg pont, hogy a 10 üt el jobban a 7-től. A 11 sokkal jobban hasonlít a 7-re, mint a 10-re.
4/
Hát nem tudom én 10-ről mentem 11-re de a gépház megváltoztatása is elég szokatlan volt meg még egy két ficsőr ami plusz kattintásokat is hozott.Nekem a 11 semennyire nem hasonlít a 7-re de ez csak saját vélemény 10-nél jobban éreztem a hetes közeli dolgot.Viszont a gépre meg nem rakhatok linuxot mert kitudja lehet van olyan program ami csak windowson megy meg ahogy írtam a megszokás dolgot beszéltem olyan átlag felhasználóval aki agyfrászt kapott a linux ismeretlenségétől és ragaszkodott a megszokott windowshoz.
Nem kötekedni akarok, de ha visszaemlékszünk, hogy a 7 után milyen volt a 10... én a 11-et látványban sokkal közelebb érzem a 7-eshez. Elrendezésében meg mindegyik hatalmas katyvasz az elődje után. :D De semmiképp nem akarom ráderőltetni a véleményemet. :) Inkább az a kérdés, hogy mennyire számít neked, hogy támogatott legyen a rendszer? Bő másfél év, és vége a Win10 támogatottságának, és akkor ismét szenvedhettek a váltással.
A Linuxot meg nem azért írtam, hogy most térjetek át, tudom, hogy licencelt, agyonvédett szoftvereknél, amiket üzleti tevékenységhez használtok, nem érdemes kísérletezgetni. Csak egy kicsit gáz, hogy a világ vezető oprendszere még mindig olyan problémákkal küzd, amit más rendszerek már réges-rég megoldottak, vagy netán soha nem is volt azzal probléma.
6/
Hát most ez van,vissza rakhatom a hetest is csak akkor ugye nincs támogatottság.Bár tudok olyat aki hetest használ mai napig netre is megy vele csak kérdés üzleti dolognál mekkora kockázata van ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!