Hogyan lehet Windows 11-en beállítani azt, hogy ne kérjen bejelentkezéskor jelszót? Annyira eldugták, hogy sehol sem találom még a fiókbeállításokban sem.
- PIN-kód (Windows Hello) - kikapcsolni
- A keresőbe írd be - Netplwiz
- Ha a jelölőnégyzet hiányzik - [link]
- Parancssor futtatása rendszergazdaként - parancs:
reg ADD “HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\PasswordLess\Device” /v DevicePasswordLessBuildVersion /t REG_DWORD /d 0 /f
Második:
Windows Hello PIN kód nem volt bekapcsolva
A Netplwiz-t már próbáltam, de nem volt ott a jelölőnégyzet. Elvégeztem a paranccsort amit megadtál, sikeres volt. Megjelent a jelölőnégyzet. Kivettem.
Most viszont két külön user fiók fogad :D:D:D
Akkor nézd meg ezt a videót hátha segít.
Megvan a megoldás, de a fene sem gondolna erre......... -.-
Gépház --> Fiókok --> Az Ön adatai --> Fiókbeállítások alatt "Helyi fiók" --> Bejelentkezés helyi fiókkal --> Beírni a jelszót és megvan.
Ugye mennyire logikus és egyértelmű? :'DDDD
Egy Youtube videó alatt egy eldugott komment volt egyébként.
Elég egy is. Kétszer beírtad a jelszavad és leokéztad?
1.Gépház/Fiókok/Bejelentkezési lehetőségek/A fokozot biztonság érdekében Windows Hello-bejelentkezés csak Microsoft-fióknál legyen engedélyezve ezen az eszközön (ki)
2.Futtatás/netplwiz
3.Pipa kivétele a számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni, majd Rendszergazdák kválasztani, ezután Ok gomb, majd megadni a Microsoft rendszergazda jelszavat
4.Kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!