Ha elindítom az XPt 5 perc után lefagy. Mi lehet a
megoldás?
Figyelt kérdés
Modt telepítettem fel a WINDOWS XP PROF. SP3 magyar verzióját egy gépre.Az elején jól ment, de egyszer újraindítottam és azóta 5 perc után lefagy.
Segítsetek, hogyan tudom meglodani a problémát?
2009. jan. 3. 18:31
1/8 anonim válasza:
Pl. úgy, hogy legyalulod a Windowst, majd a helyére raksz szépen egy Linuxot. ;)
2009. jan. 3. 18:55
2/8 hnle válasza:
Lehet hogy valami vírus az oka.Probáld meg csökkentett módban elinditani és ha nem fagy le futtass le vírus és spyware keresést!Vagy nem lehet hogy a vinyóval van a baj?
2009. jan. 3. 19:24
3/8 A kérdező kommentje:
Kösz, de windowspárti vagyok, egyébként sem az én gépem,de azelőtt simán ment rajta az xp.Nem hinném, hogy vírus, mivel frissen formázott merevlemezzel csinálja.
2009. jan. 3. 21:58
4/8 anonim válasza:
Ez a WinXpProHunSP3 eredeti vagy un. integrált? Gondolok itt az Sp3-ra amit integrálni lehet a telepítőbe. Ha esetleg integrált, hallottam már olyat, hogy lefagy az xp, mert valami hiba lépett fel az integráláskor, és az bezavar.
Amúgy fagyást okozhat vírus is. Mennyi ideig működött jól az xp, nem írtad. Napokig? Mert akkor az integrálási hiba kizárva, inkább vírus.
2009. jan. 3. 22:39
5/8 A kérdező kommentje:
AZ SP3 állítólag nem integrált volt.A Windows kb a 3. újraindításig ment rendesen.
Egyébként már megoldottam a problémát, egy másik xp-t raktam, ami működik.
2009. jan. 4. 18:01
6/8 anonim válasza:
Hát igen, az újrahúzás szinte mindent megold. Jobb is, mint napokig görcsölni egy témán, persze ez átlagos felhasználónál (mint én is) követendő út. Aki mélyebben ért a dolgokhoz biztos agyal rajta, jól teszi...Nekem sincs általában időm, sem kellő tudásom. Azért az érdekelt volna, hogy ha a régi xp-t teszed újra, akkor ismét jelentkezik-e ez a probléma! A gyári sp3-as xp-t meg picit irigylem, nekem még nem sikerült szereznem.:)
2009. jan. 5. 10:01
7/8 A kérdező kommentje:
Torrentel töltöttem, a leírásban gyári sp3-at írt.Sajnos nekem sem volt időm foglalkozni a problémával, mivel egy ismerősöm kért meg rá, hogy telepítsem a windowst a gépére, úgyhogy nem tudtam játszadozni vele.
2009. jan. 5. 21:24
8/8 anonim válasza:
ez olyan irónikus... egyik ábrándozik hogy sp3... (gondolom azért mert meg akarja venni, ha nemígyvan akkor elnézést) Erre a másik, ja nekem warezxp... Akkor ne csodálkozzatok ha egyfolytába lefagy:) amúgy a procihűtés miatt szokott lefagyni bekapcs után... nemporos túlságosan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!