Ha Power point szöveget szeretnék Word-be tenni van valami gyorsabb megoldás minthogy minden diát egyesével kimásolok?
Rengeteg a dia
így elég lassú a folyamat
ezért merült fel bennem a kérdés
Nyomtatni is szeretném, illetve átláthatóbb is wordben (formázás után)
Power point diákat tudom, hogy tudnék nyomtatni, de nagyon sok lenne úgy ezért szeretném word-be átmásolni és nyomtatni...
Tudom, hülye kérdés, de ugye a tanárnak ez nem jelenik meg semmilyen formában, hogy én átkonvertálom?
Mert ez ilyen "csuda anyag," jelszóval védett és több ppt-t küldött át (15-öt amiben mindben van 100 +dia) abból szeretnék 1 anyagot csinálni
(Emailben küldte tömörítve, azt töltöttem le és lett 15 db ppt anyag)
"...nem jelenik meg semmilyen formában, hogy én átkonvertálom?"
Neeem... Küld egy anyagot amit ő készített (vagy ismer) és meglátja ugyanazt egy word doksiban (gondolom mint feladatmegoldás).
Miért tudná meg ebből?
Ha nem lobogtatod a suliban jövő héten a kinyomtatott verziót akkor nem fogja megtudni.
Ezek a "titkos anyagok" csak annyit jelentenek, hogy az oktató "cég" hozta létre és a tanulásodat segítik, ez az ő munkájuk. És nem szeretnék, ha "közkincs" lenne belőle.
Jártam pár helyre mindenhol ez volt a "szabály".
Az, hogy magadnak csinálsz, egy emészthetőbb formátumot az szerintem nem zavar senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!