Ismerős valakinek a Pi (π) alkalmazás?
A semmiből nem szokott pénz jönni. A "pénzgyűjtő" alkalmazások nagy része azon alapul, hogy letöltetnek veled további alkalmazásokat és azok használata után kapsz valamilyen egyenleget, és abból pár ezret összegyűjtve majd egyszer pénzre lehet váltani. Az alkalmazások amiket futtatsz, közben mindenre engedélyt kérnek hogy hozzáférjenek, és a megszerzett adataidat használják fel. A másik részük az értékelésmanipuláció, ahol azért kapsz kreditet, hogy pozitívan értékeld az alkalmazást (a többi felhasználót átverve és a gyanújukat csökkentve, hogy ők is használni kezdjék).
A terjesztés egyik módszere az egymás alá regisztrálás, ahol szintén piramisjáték szerűen lehet kreditet kapni a meghívottjaidnak, ezért szokták vírusszerűen ajánlgatni és minél több embert rávenni a használatra.
Bármelyik szempontot nézed, mindegyik miatt kerülendő az ilyen.
Nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom még fiatal ha ilyen pénzkeresési lehetőségekben hiszel.
Amikkel tényleg lehet keresni azok a freelancer oldalak, fiverr, stb. Nyilván ehhez kell tudnod valamit csinálni, logo tervezés, design, programozás, stb. és angolul is.
De ezekkel lehet pár dollárt keresni. De nagyon telítődött a piac.
"Csak naponta kattintgatsz és azért kapsz USA dollárt."
Van ilyen, de annyit kellene kattingatnod, hogy jobban jársz, ha elmész közmunkásnak és napi 8 órában támasztod a seprűt.
„Nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom még fiatal ha ilyen pénzkeresési lehetőségekben hiszel.”
Ki a bánat mondta, hogy hiszek benne? Még hogy nagyon fiatal lehetsz. Lehet, hogy idősebb vagyok nálad. Pont ezért kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!