Anno a Windows Xp nektek mennyire volt stabil?
"Nekem volt vele bajom rendesen, ami persze annak is betudható hogy kalóz verzió volt."
Ugyanúgy le lehetett tölteni a frissítéseket ahhoz is, ha ügyes voltál, tehát nem volt rosszabb a kalóz verzió.
Én is hamar tönkretettem a kísérletezgetéssel, de amikor már tudatosan használtam, évekig ment gond nélkül, 3 év volt a legtöbb, amit bírt.
Utólag belegondolva, ez is helyrehozható lett volna, de akkor egyszerűbb volt újratelepíteni.
Stabil volt. Én imádtam! Olyan szinten bele lehetett nyúlni, gyorsítani, hogy csak pislogtam. :)
Ott látszott igazán, mennyi erőforrást vesz fel a Windows. Nem véletlenül léptem Linux irányba
A Win95-höz képest a stabilitás etalonja volt. A Linux Minthez képest meg az instabilitás szinonímája.
Szóval nagyjából objektíven azt tudnám mondani, hogy kellően stabil volt, ha pedig az ember óvta a rendszert (nem telepítgetett agyba-főbe mindent; rendszergazdaként csak akkor lépett be, ha szükség volt rá; és voltak megfelelő védelmi szoftverei), akkor nagyon megbízható tudott lenni. Sokáig használtam, aztán amikor már tényleg kezdett túlkoros lenni, előbb a Win7-tel próbálkoztam meg, majd pár hónap után kipróbáltam a Linux Mintet, és azóta is azt használom.
Win XP professional SP2 HUN 5.1.2600 verzió a legbetonstabilabb rendszerem, mind toshibán, mind aceren C2Duo és atom procikkal, az egyik már 15 éve fut minden nap vírusírtó és minden egyéb nélkül...
Ha ritkán netezni kellene vele akkor MyPal böngészővel még azt is lehet.
"óvta a rendszert (nem telepítgetett agyba-főbe mindent; rendszergazdaként "
nem kell óvni. profi uninstallátor és maradvány kutató / javító programot kell használni, aztán nincs gond.
Én mindíg is az advanced uninstall-t használtam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!