Miért nincs wifi a laptopon?
Sziasztok!
Egy olyan hibával szembesültem a laptopomon amivel eddig még soha és nem tudom mit tudnék tenni.
Tegnap bekapcsolás után (volt egy Windows frissítés, azt hiszem Windows 11 22h2, majd sikerült frissíteni 23h2-re, tehát jelenleg a legfrissebb op rendszer van a gépen) a wifi jel egy olyan 5 perc után megszakadt, mondom biztos rossz hálózaton volt, átkapcsolom a szobámban lévő routerre, viszont szembesülnöm kellett azzal, hogy a laptopon nincs wifi opció, mintha nem is létezne. Az eszközkezelőben egy sárga felkiáltó jel van az Intel Wireless-AC 9560 160Mhz nevű eszköznél. Ha újretelepítem a drivert vagy ugyan úgy sárga marad és nincs wifi, vagy ismét előjön a wifi opció, azonban 2-3 perc után ismét eltűnik és mintha a gépben nem is lenne wifi. Milyen ötletetek van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!