Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vista frissítés probléma...

Vista frissítés probléma miadt újraindul?

Figyelt kérdés

Adott egy HP 6735s laptop.

A windows felfut aztán még a bejelentkezési képernyő előtt akar frissíteni 3 frissítést abból 2 kész van de a 3. 0%-nál van és ott marad vár egy kicsit majd restartol és jön az egész előről.

Mit lehet tenni? Reinstall nem kéne mert asztalon voltak fontos. Valahogy esetleg parancssorból nem lehet kilőni a bekapcsolás előtti frissítést?

Ezt már próbáltam: net stop "windows update"

De minden ugyan úgy folytatódik.

2010. okt. 21. 13:18
 1/7 anonim válasza:
Hogyha befut az asztal,akkor csak simán próbáld meg megszakítani a frissítést,vagy start a keresésbe írd be,hogy msconfig menj bele és menj bele a negyedik ablakba,majd tiltsd le a windows update
2010. okt. 21. 13:24
 2/7 anonim válasza:
a windows updateot,amikor megvan már csak simán szakítsd meg a frissítést...
2010. okt. 21. 13:25
 3/7 anonim válasza:
Úgy értem,hogy az msconfig után a windows updateba tiltsd le a frissítést...bocs a sok válaszért :-D
2010. okt. 21. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Kiírja hogy frissít és hogy ne kapcsoljam ki a számítógépet.

Escet hiába nyomom nem csinál semmit csak restartolni tudom de az nem old meg semmit utána megint ugyanonnan frissíteni akarja.

2010. okt. 21. 13:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Windows asztal be sem jön.
2010. okt. 21. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Na látok minden fált a gépen rendes megjelenítőbe. Nem lehet átírni törölni egy fájlt hogy az a windows update kilegyen lőve?
2010. okt. 21. 14:07
 7/7 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod a gépedet elindítani safe mode-ban...
2010. okt. 22. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!