Ingyenes PDF szerkesztő?
Tudtok esetleg normális, ingyenes PDF szerkesztőt?
Ami nem vírusos.
#2: Nem szeretnék semmibe belekontárkodni. Egyetlen számot kéne javítani benne SOS-ben. Nem nekem küldték, hanem én szkenneltem be, amit aláírtak itt előttem. Köszi a kioktatást...
#1: Köszönöm megnézem!
#2.Mondjuk a PDF-nek ehhez semmi köze amit leírtál.
Szimplán szkennerésre készült formátum ami ránk maradt a digitális világra...
3
Beszkennelt esetben a libreoffice valószínűleg egy képnek fogja látni, ekkor javítani nem fogod tudni, max. kisatírozni és felül írni (szerintem)
OCR kell:
Csomó online átalakító van, visszakonvertálja Word formában, utána simán vissza tudod konvertálni PDF-be ismét.
"én szkenneltem be, amit aláírtak itt előttem."
Függetlenül a dolog technikai részétől: Ha ez egy hivatalos papír, akkor ha az aláíró tudtán kívül utólag belejavítasz, akkor az okirathamisításnak minősül.
Mi számít hamisításnak? Hogy elírtam egy termék garanciáját? 12 év helyett 15 évet kellett volna írni. Azta mindenit.
Komolyan itt minden kategóriában ez a kioktatás megy?
Az volt a kérdés, hogy ki tud PDF szerkesztőt. Aki nem érdemben válaszol, az mi a fenének van itt kötekedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!