Windows 8.1 2024-ben?
Jövőre ekkortájt tervezek egy új laptopra beruházni. Jelenleg egy 8GB ram, ssd-vel Gerforce 710M és egy 4 magos i5-ös procival ellátott laptopom van.
Laptopot GTA 5-re, ami ahhoz képest elég jól megy (50fps), office365, matlabra használom egyetem miatt.
Windows 10 kényelmi szempontból nem szeretem, valamint amikor még 8.1-em volt sokkal könnyebben tudtam kezelni, win10 alatt a vga driver folyton lehal. Tudom, hogy 8.1 nem támogatott rendszer, de ha van driverem, lenne baj ha használnám?
Még ma le kell cserélned a 8-at 10-re!
"Win10-et nem szeretem"
Az oprendszert nem szeretni kell hanem használni.
Ha szeretni akarsz valakit akkor szerezz egy barátnőt.. 🙂
Rufus-szal próbáld meg felrakni az ISO-t, akkor a TPM validate-t ki lehet kapcsolni és akkor felmegy arra a notebook-ra is.
Vagy nézz valami Linux disztrót.
Nem jó döntés befoltozatlan oprendszert használni.
Nem. Nem opció már, mert nem támogatott a Microsoft által sem és sok új szoftver sem szereti.
Januártól a Steam nem fogja támogatni a Windows 10 -től régebbi rendszereket. Emellett a böngészők közül sem támogatja már egyik sem. A Firefoxból a legutóbbi használható verzió a 115-ös ETS verzió, ez pedig 2024 szeptemberéig lesz támogatott. A linkekben le van írva minden.
Mi bajod a Windows 10-el amúgy? Használd ezt (támogatott még 2025 októberéig.), vagy próbáld ki a 11-et, esetleg Linuxot, de a 8.1 már felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!