Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A WINAMP ingyenes? érdemes...

A WINAMP ingyenes? érdemes letölteni?

Figyelt kérdés

vagy tudtok sokkal jobbat otthoni zenehallgatásra?

pls normális válaszokat!köszi

2010. okt. 20. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
A Winamp egész jó, bár sok problémám volt vele.Aztán leváltottam VLC Media Player-re, és azóta azt használom!:) Szóval a VLC Media Player sokkal jobb nála, és rengeteg codec együtt felinstallálódik vele, ezáltal nem kell bütykölni azokkal már:)
2010. okt. 20. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Ingyenes. Szerintem jó kis program, érdemes letölteni. A Windows Media Player mehet a kukába - az biztos.

Én ezeket használom: CCCP, Winamp, VLC

2010. okt. 20. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a FOOBAR 2000-et használom. Kis méret, ingyenes, nagyon szép, tiszta hangzás, egyszerű külső. Persze aki ragaszkodik a csillogáshoz, az WINAMP-ot (is) használhat. [link]
2010. okt. 20. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is Foobart használok. Annó sok évvel ezelőtt a P2-es gépemnél tértem át erre. A Winamp szinte meg se moccant, a Foobar ezzel szemben szárnyalt. Egyébként a Foobar is teljesen testreszabható kiegészítők által. Pl.: [link]
2010. okt. 20. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:

winampnak van ingyenes és fizetős változata is

a fizetős gyakorlatilag semmivel sem tud többet,mint az ingyenes

íme:

[link]

én ezt ajánlom helyette:

[link]

sokan erre esküsznek:

[link]

de jó ez is:

[link]

vagy ez:

[link]

vagy ez:

[link]

vagy ez:

[link]

vagy akár ez:

[link]

vagy ez:

[link]

A vlc és a kmplayer egyébként tökéletes videókhoz is.

Jó lehet még a k-lite codec pack,abban benne van a media player classic,az is visz mindent.Esetleg bsplayer,vagy smplayer.

2010. okt. 20. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A winamppal az az egyetlen egy baj, hogy szereti zabálni a memóriát. :) A kiegészítők kikapcsolásával ezen segíthetsz, de ha a kis memóriahasználat a cél, akkor inkább ott a Foobar... :P

Viszont a Winamp sok dolgot tud, amit társai nem, és rengeteg kiegészítő is van hozzá... (Egyiket sem fogod mindig használni, de néha jól jön.) pl. zenét konvertálni, akár videót is zenévé :D, cdt írni, kezeli az mp3 lejátszókat stb. Ezek miatt nem tudtam otthagyni, hiába akartam... :) Szóval szerintem érdemes használni, és természetesen ingyenes. (csak a telepítésnél a mindenféle dolgot amit még fel akar veled tetetni ne tedd fel :D)

2010. okt. 20. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem mióta gépem van csak winampon hallgatok zenét a régi zöld fekete skin-el a többi program 1-2 nap után uninstall
2010. okt. 20. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

letöltöttem,és egész jól megy,csak van néhány szám,ami a felénél abbamarad .

de amúgy tényleg jobb mint a media player.az kb 5 percenként leállt,és szakadozott egyfolyatában......

2010. okt. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!