A WINAMP ingyenes? érdemes letölteni?
vagy tudtok sokkal jobbat otthoni zenehallgatásra?
pls normális válaszokat!köszi
Ingyenes. Szerintem jó kis program, érdemes letölteni. A Windows Media Player mehet a kukába - az biztos.
Én ezeket használom: CCCP, Winamp, VLC
winampnak van ingyenes és fizetős változata is
a fizetős gyakorlatilag semmivel sem tud többet,mint az ingyenes
íme:
én ezt ajánlom helyette:
sokan erre esküsznek:
de jó ez is:
vagy ez:
vagy ez:
vagy ez:
vagy akár ez:
vagy ez:
A vlc és a kmplayer egyébként tökéletes videókhoz is.
Jó lehet még a k-lite codec pack,abban benne van a media player classic,az is visz mindent.Esetleg bsplayer,vagy smplayer.
A winamppal az az egyetlen egy baj, hogy szereti zabálni a memóriát. :) A kiegészítők kikapcsolásával ezen segíthetsz, de ha a kis memóriahasználat a cél, akkor inkább ott a Foobar... :P
Viszont a Winamp sok dolgot tud, amit társai nem, és rengeteg kiegészítő is van hozzá... (Egyiket sem fogod mindig használni, de néha jól jön.) pl. zenét konvertálni, akár videót is zenévé :D, cdt írni, kezeli az mp3 lejátszókat stb. Ezek miatt nem tudtam otthagyni, hiába akartam... :) Szóval szerintem érdemes használni, és természetesen ingyenes. (csak a telepítésnél a mindenféle dolgot amit még fel akar veled tetetni ne tedd fel :D)
köszi mindenkinek!
letöltöttem,és egész jól megy,csak van néhány szám,ami a felénél abbamarad .
de amúgy tényleg jobb mint a media player.az kb 5 percenként leállt,és szakadozott egyfolyatában......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!