Van olyan régi játék, amivel sokáig ellehet szöszmötölni?
A Fallout 2 volt az a játék amivel sokáig szórakoztam. Természetesen csaltam, mit az állat, ezért volt olyan szórakoztató. Van hozzá hasonló troll-játék? Olyan eseményekre gondoltam, mit pl. Sulik-ot ellehetett adni Meizengernek. Aldo zsebébe időzítős XY lehetett csempészni...
Tele volt a játék ilyen huncutságokkal.
"Minimum
(De mindegy is, mert nincs 4GB RAM erőforrásom)
A hunok is benne vannak az egyik csomagban. A Civ IV-et vagy a Civ VI-ot próbáltad ki? Nagyon nem ugyanaz, a IV egy őskövület!
Én a laptopomba vettem 8GB RAM-ot, és SSD meghajtót, azzal megtáltosítottam a gépem, és úgy ez a játék is tök jól megy.
Egyébként be lehet állítani bizonyos dolgokat, hogy egy kicsit alacsonyabb legyen a gépigény, és úgy gyorsabban menne a játék. A betöltés mindenesetre tényleg nagyon hosszú, de én pl. úgy szoktam játszani, hogy minden kört elmentek, és a játékból eleve ritkán lépek ki, ha más dolgom is van. Így nem kell várakozni a belépéshez.
Persze nem mondom, hogy nincsenek kritikáim a játékkal kapcsolatosan, egy kérdésemben ezt fel is tettem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
dec. 31. 10:00
Civ IV-et használtam. A játék megfelelően müködött, csak az nem tetszett, hogy mindig Entert/piros gombot kellett nyomogatni, olimintha egy lövöldözős játékban a lővés után enter gombbal kellene megerősíteni. Hiába van rá 100% magyar fordítás és szinkron. Kár, hogy így elrontották.
Viszont az AoE találtam egy érdekesnek tűnő játékot Stronghold-ot.
A gépigény kapcsán, én anno egy játék miatt vettem Xbox 360 és magát az eredeti játékot. Az egy hacker játék volt és nagy csalódás, de annyira vágytam arra, hogy játszak vele... mit mondjak, inkább kínlódás volt nem játék. Egyébként az Xbox olyan játék hozta el a nagy szöszmötölést, amiről nem is tudtam, Skyrim V.... még hack mententést modot is csináltam hozzá, hex számokkal szöszmötöltem napokig. Persze elérhető volt modolt savegame, de én csináltam magamnak többet is.
Itt vannak a modolt mentéseim, akit érdekel.
Én kiskoromba a kungfu panda cimű játékal szeretem jácani.
Gépigény:
Operácios Rendszer: Windows 7
Processor: Pentium 4, 2.4 GHz
RAM: 512 MB
Teljes Tárhej Foglalás: 6 GB
Használati utasitás===
1.letöltés (a letöltés lasu:
2.kel egy zip fájl megjelenitö program:
3. a zip fájl megjelenitö program segitségével megtudod nyitni a fájlokat,
a játékot nemkel telepiteni, a kung fu panda összes mappát és fájlát át másolod egy új mappába az asztalon,
és asztán csak elinditod. jó szorakozást kivánok
jan. 4. 10:06
Én Civ VI-tal játszottam, és talán még fogok is. Nem emlékszem arra, hogy mindig entert kellene nyomogatni.
Bár hatalmas rajongótábora van, és én is bizonyára elfogult vagyok, és látom, hogy a VI-ost is fejlesztették a frissítések során, de ahogy írtam, még így is szerintem egy kicsit kiforratlan, és olyan alapmódosítások kellenének, amik szerintem már ebben a verzióban, de talán a következőben se lesznek meg. Sok lehetőséget hagytak ki.
Oké de ha megondolod magad, akor ez egy jó játék.
Uto irat: ha valamijért hiányolna vala mit a géped, és nem inditaná el a kung fu panda cimü játékot,
akor 1.lápés bemész az Ativision cimü mapába,
2.lépés bemész a kung fu panda cimü mapába,
3.lépés megkelkresed a Step 0 - AVENGERS_AIO_v2.5.0.rar cimü fájlt és
nyomsz egy jobb egér gombot és akor a 7zip fál megjelenitövel mekel nyitni,
ha megnyitod és kodotkérne a kod 123 ha megnyitotad a fájlt az Step 0 - AVENGERS_AIO_v2.5.0 kétszer rákel nyomni és akor a gép kidobja hogy miket kéne telepiteni a játék hoz, te rá nyomsz az istall gombra a gép
mindentfeltelepit és készis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!