Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Régi gépre felraktam a Windows...

Régi gépre felraktam a Windows 10-et de a WIN7 eltűnt, miért?

Figyelt kérdés
Beraktam egy SSD-t és arra telepítettem, a WIN7 a régi meghajtón maradt de nincs választási lehetőségem indításkor hogy azt szeretném...
2023. nov. 12. 10:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Indításkor a Boot menübe lépj be és ott válaszd ki a másik meghajtót, amin a Win.7 van.
2023. nov. 12. 11:01
 2/14 A kérdező kommentje:

Úgy sem indul el, meg úgy szeretném hogy választható legyen a listából, mint ahogy normál esetben lennie kellene de mégse úgylett valamiért.

Pont ugyanez a problémám mint neki:

[link]

2023. nov. 12. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Miután beraktad az ssd-t le kellett (volna) húzni a hdd-t.

Most dugd vissza hogy lásd. 😄

2023. nov. 12. 11:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy sem indul el akkor a Win.10 telepítésekor törölve lett róla (vagy felül lett írva) a Win.7 boot partíciója. Érteni kell hozzá, hogy melyik wimdowst melyik partícióra telepíted. Külön partíció kell a Win.10-nek és a Win.7-nek is.
2023. nov. 12. 11:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Nemhogy külön partíció, külön meghajtója is van...
2023. nov. 12. 11:42
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Valamit elrontottál telepítéskor.
2023. nov. 12. 11:50
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

Amit akarsz, hogy indításkor legyen választási lehetőséged két windows verzió között akkor mind a két windows verziót egy meghajtóra kell telepíteni.

Ahogy #3 is írta Win.10 telepítésekor a HDD-ről le kellett volna húzni a HDD-ről a tápkábelt és úgy telepíteni az SSD-re, és akkor a boot menüből kitudtad volna választani, hogy melyik meghajtóról bootoljon a windows.

2023. nov. 12. 11:55
 8/14 A kérdező kommentje:

De ha lehúzom a HDD-t akkor tuti nem ismeri fel a Windows 10 telepítő és nem rakja listába, pont ahogy most történt.

Jó a biossal tudtam volna váltani, de én a windowsos visszaszámlálós listát akarom..

2023. nov. 12. 11:59
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nálam így működött: egy meghajtóra lett telepítve, előbb a régebbi rendszer, majd az újabb.
2023. nov. 12. 12:03
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

"a biossal tudtam volna váltani, de én a windowsos visszaszámlálós listát akarom"

Mégis csak jobb lett volna a post menüs választás, mint amit most csináltál... 🙂

2023. nov. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!