Steam-en hogy megy pontosan ez a játék vásárlás?
Vettem egy gamer laptopot csak épp nincs cd meghajtója, ezért tervezek különféle játékokat letölteni. A torrent oldalakban nem bízok mert régebben nyeltem már be különböző vírusokat, ezért Steam oldalról tervezek vásárolni és úgy letölteni játékokat.
Hogy megy ez a Steam? Internetes böngészőből keresgélek aztán tudok vásárolni? És a vásárlás menete érdekelnek. Erstebanknál vagyok, meg kell adnom a kártyaadataim és úgy levonja a pénzt a Steam oldala? Működik ez az egész Magyarországról így?
Kérlek segítsetek.
Enkóros feltöltések ellenőrzöttek, azokat használhatod.
Amúgy ja, steam mehet, sima ügy.
Nagyjából így működik, ahogy leírtad. És működik Magyarországon.
Ha vannak eredeti játékaid DVD-n akkor érdemes lehet beszerezni egy külső driveot és már használhatod is őket. 😉
Le kell töltened a steam klienst a laptopra, regisztrálsz, bejelentkezel és utána vehetsz játékokat.
Veheted közvetlenül a steamtől, vagy vehetsz harmadik féltől kulcsokat, amit aztán aktiválhatsz.
Ha megvan a játék, akkor a telepítésre kattintva a steam kliens letölti és telepíti neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!