Mire szoktátok használni a mesterséges intelligenciát?
Tessék, itt van néhány kérdés, amit én tettem fel a ChatGPT-nek:
* Mi a különbség az alábbi két változódeklaráció közt Javaban?
PriorityQueue<String> pq = new PriorityQueue<String>(16);
PriorityQueue pq = new PriorityQueue<String>(16);
* Mit jelent ez magyarul? Мы будем уничтожать всё вокруг, мы готовы все умереть — все 25 тысяч, а потом еще 25 тысяч, поскольку русский народ надо освободить
* Javaban mi a különbség a ChangeListener és a WeakChangeListener között?
* Mutass egy olyan példát, ahol nem kifejezéshez, hanem változó értékéhez van kötve a binding!
* Mi a képlete annak a függvénynek, ahol x = 5 és y = 78 valamint x = 22 és y = 38,05 ?
* Írj nekem olyan Bash scriptet, ami srt fájlt konvertál át txt fájllá!
* Hogyan lehet paranccsorban az ffmpeg segítségével RTSP címet elérni proxyn keresztül?
* Hogyan kell PSR-4 szerint autoload mappát hozzáadni a composer.json-hoz?
* Slim frameworkhöz lehet használni DDD mintát?
* Hogyan kell PHP-DI-vel készíteni egy container-t, példányosítani benne egy osztályt és meghívni egy metódusát?
* Fordítsd le közérthető nyelvre ezt: Az anamnesisben jobb oldali lumboischialgia szerepel. CSONTSZERKEZET: A lumbalis segmentumok területén vonalas T1 -T2 fokozott jelmenet látszik ( Modic II).
* Mit csináljak a biciklimmel, ha nyikorog a tárcsafékem?
* Alakítsd át nekem a következő szöveget morse kódra: boci boci tarka, se füle se farka!
Én képet generálok vele például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!