Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez most tiltás lehet vagy...

Ez most tiltás lehet vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel nagyon csúnyán összekaptam egy hete. Pár napig még írtunk egymásnak, de utána gondolom letiltott Messengeren, mert párszor volt már vele ilyen, tudom, hogy ha nem lehet visszavonni az üzenetet akkor Messenger tiltás van.

Viszont most meg már azt írja, de csak ha gépről nézem, hogy ez a személy nem érhető el a Messenger alkalmazásban. Természetesen hívást se tudok indítani felé Messengeren, a profilját nem látom a FBn. Szóval gondolom FBn is tiltott, de nem értem, mert tegnap meg még legalább meg tudtam a profilját nézni, ha kilépek, akkor látom a profilját. Lehet ez valami olyasmi, hogy nem tiltott, csak elege lett, viszont a profilját még nem szedte le az FB, csak "jegyelve" vagy a 30 napos törlés előtt? Akkor látnám a profilját ha kijelentkezek? Mert csak kijelentkezve látom.

2023. okt. 30. 14:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja annyi még hogy a nevét azt látom, nem úgy van hogy Facebook User vagy Facebook felhasználó. Szerintem 99% hogy tiltás mert úgy emlékszem ha valaki törli magát akkor írja hogy Facebook User.
2023. okt. 30. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiltott akkor pont így viselkedik a rendszer. Ha kilépsz és úgy látod a profilját akkor mindenhol tiltott. Szerintem ez egy diszkrét célzás, hogy szállj le róla.
2023. okt. 30. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem értem mert tudom hogy én b*sztam el mert úgy beszéltem vele, de még napokig írt, meg még szombat este meg vasárnap délben is egy másik profilra, mert ráírtam egy kamuregről, viszont azokat meg visszavonta, én hülye meg nem léptem át arra a profilra még időben, akkor legalább a szombat estit láthattam volna. De akkor több mint valószínű hogy tiltott sajnos.
2023. okt. 30. 15:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Most már úgy gondolom inkább hogy ez nem tiltás, törölte magát mert már kilépve se találom. Előbb megnéztem kíváncsiságból mert a Messengerben fent maradt a tetején a beszélgetés, és láttam hogy eltűnt a profilképe, a neve is átíródott Facebook-felhasználóra, ha rámegyek a beszélgetésbe ott meg már csak a keresztnevét látom.
2023. okt. 31. 06:57
 5/8 anonim ***** válasza:
4: És egészen más gépról, vagy ha egy havarodat megkéred ahonnan soha nem voltál bejelentkezve megnézi ő mit lát?
2023. okt. 31. 08:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Teljesen más böngészőből néztem meg gépen, ott se találja, volt még friss profilom, azon sincs meg.
2023. okt. 31. 08:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Még a Google-be megtaláltam a fiókot, de ha rámegyek egy új profilról ezt látom csak:

Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.

Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték.

Amúgy volt már neki több törölt fiókja, én meg mindig megtartom a beszélgetéseket, szóval most megnéztem, az egyik januárban, másik áprilisban lett törölve, azoknál ezt írja Nem küldhetsz üzenetet ennek a fióknak.

A mostaninál meg ezt: Ez a személy a Messengeren nem érhető el.

De most meg már végképp nem értem, mert most meg visszakerült a teljes neve, viszont még mindig ezt írja mint az előbb, új profilról sem találom.

2023. okt. 31. 10:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem mi lehet ez most, mert azokban a csoportokban sem látom ahol közösen bent voltunk. Létezik ilyen beállítás a Facebookon, hogy ne találhasson rá az adott személyre senki, csak ha ő keresi?
2023. okt. 31. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!