Hogy tudnék pdf-es fájlokat "egyesíteni" egy közös pdf-be, anélkül, hogy egyesével átkonvertálnám word-be és egymásba másolgatnám őket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 20. 16:17
1/6 anonim válasza:
Vannak "pdf merge" (ez a keresőszó is) online szolgáltatások és programok is. Első esetben (általában ingyenes) betallózod őket, átalakítás után letöltheted az összefűzött fájlokat 1 pdf-ként. Program esetén (általában fizetős) helyileg csinálod offline, ilyet tud a Foxit PDF Editor.
Hacsak nem személyes adatok vannak benne (én akkor is szoktam, nem izgat), nyugodtan használhatod az online egyesítőket. Nem szokták tárolni a feltöltéseket, a munkamenet végén törlődik, ha bezárod (esetleg 24 óránként automatikusan törlik).
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. okt. 20. 18:24
5/6 anonim válasza:
Én a PDFSam-et használom évek óta.
6/6 anonim válasza:
...ezt telepítheted is a gépre, nem csak online megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!