Miért akad el a seedelés?
Sziasztok! Abba a problémába ütköztem, hogy mikor letöltődött a torrent, elkezdi seedelni, VISZONT, ha például megyek aludni már este, akkor természetesen kikapcsolom a laptopom és leáll a seedelés, hibásnak érzékeli a fájlt. Ha újra akarom seedelni, a hibás fájlon kényszerített ellenőrzést kell végeznem, ami után megint letöltődik és ezután ismét lehet seedelni. Sajnos nem vagyok jártas a dologban és megoldást sem találtam.
Tudna valaki segíteni, mitől állhat le a seedelés, illetve mit tegyek, hogy ne álljon le, tudjam folytatni gond nélkül.
A fájlokat nCoreról szedem és qBittorenttel (v4.5.0) töltöm.
Köszönöm a segítő válaszokat!
2. válaszoló részére:
Igen, én is csináltam ilyet, gondoltam az lehetett a probléma. Leállítottam manuálisan, majd másnap folytatni akartam, de ugyan úgy nem engedte. :/
Ha pedig valami fájlal van a probléma, azt fogalmam sincs hogyan szűrjem ki, melyik lehet az, ahogy a többi válaszoló mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!