Az LIVE FOR SPEED (lfs) Játékban tudok betenni autókat?
Figyelt kérdés
DE hogy lehet autót készíteni miylen programmal? Próbáltam Átírni a DDS-t conevrterrel de abba nincs benne az autó motorházteteje a spoirler az alja stb. csak néhány dolog. Mivel lehet ezt megoldani?2010. okt. 18. 18:55
2/8 A kérdező kommentje:
Azt ismerem de nem az autóberakásra vagyok konkrétan kíváncsi hanem a készítésére.
2010. dec. 26. 19:51
3/8 anonim válasza:
Nem, maximum egy autót átskinelni valami másra. Pl: Xr Gt Turbo -> BMW M3
4/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem értitek, én azt szeretném hogy mivel lehet kocsit csinálni mert valakik biztos csinálják a kocsikat a textúrára gondolok tehát az tudom ohgy betudom rakni a xrg helyett a bmw-t.De a bmw-t milyen programmal csinálták meg!
2011. jan. 3. 18:58
5/8 anonim válasza:
Nem lehetetlen dolog de szerintem körülményes. Megkeresel egy alap skint, látod külön a részeit, photoshoppal vagy amid van azokat letörlöd, de csak a körvonalon belül és rászerkeszted azt amit akarsz
6/8 A kérdező kommentje:
TE teljesen a SKINre dondolsz.Én nem arra.Skint nem nagy cucc szerkeszteni ügye data/skin/xyx_default.jpg megnyit és akkor paint rajzolgatsz másolgatsz.De!ami az lfs modscomról teszel be autót az nem skin!Hanem Textúra.TEXTÚRA SZERKESZTŐRE VAGYOK KONKRÉTAN KÍVÁNCSI.
2011. jan. 5. 19:15
7/8 A kérdező kommentje:
VAlaki tudna segíteni?
2011. ápr. 3. 21:19
8/8 A kérdező kommentje:
Valaki?
2011. jún. 2. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!