Van olyan program, vagy mesterséges inteligencia, amely képes hangból szöveget írni magyarul?
Figyelt kérdés
Van egy 240 perces hanganyagom, és kellene belőle egy átirat, de a f.szomnak sincs kedve napokat itt ülni, és gépelni. Olyan megoldás nincs, ami ezt megcsinálja helyettem, és én pedig csak átnézem, és kijavítom az esetleges hibákat?2023. okt. 13. 06:46
1/2 anonim válasza:
Ha megoldható a hanganyag zavarmentes (egyéb zajtól mentes) lejátszása, és van beépített mikrofon (laptop) vagy mikrofonos felhallgató (pc-hez) akkor a word-ben megoldható a docs.google.com oldalon az eszközök -> hangvezérelt írás menüpontjával.
Egyéb esetben lehet telepíteni egy virtuális audio kábel nevű programot (VAC), amivel a hangszóró kimenetét virtuálisan összekapcsolja a mikrofon bemenetével és a fentebb említett módon megoldható a hanganyag átirata.
2/2 anonim válasza:
A BME-n a TMIT-nek tudom, hogy volt ilyenje. Őket megpróbálhatod megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!