A qBittorentet hogy lehet automatikus indításra beállítani, hogy az valóban el is induljon?
A qBittorentnél a beállításoknál hiába adom meg, hogy indítás a rendszer indításával, pipálom be, okézom, de legközelebb nem indul el automatikusan.
Így sokszor fel sem tűnik, hogy nem vagyok seedben.
Azelőtt pedig be tudtam állítani automatikus indulásra.
Amint a user belép, elindul a program is.
Ha a program menüjével nem megy, próbáld a program parancsikonját az indítópult mappába másolni.
Elérése általában:
C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
De mivel rejtett mappa, inkább így írd be a fájlkezelőbe:
%appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
1-es: Azzal kezdtem, hogy írtam, bepipáltam, de mégsem indul a rendszerrel.
Azt írod, amit már nagyon sokszor megcsináltam.
2-es: Remek ötletet adtál, köszi. Elkezdtem nyomozni, és a Kerish Doctor
indítópult optimalizálása tiltotta le az indulását. De a parancsikon
indítópultba másolása is ugyanazt az eredményt hozza.
"Kerish Doctor"
És még csodálkozol ha ilyen tweaker programokat használsz gondolkodás helyett, hogy nem úgy megy valami ahogy kéne..
Pontosan. Régóta van a Kerish Doctor, soha nem volt gond vele, sem a qBittorrent automatikus indulásával. A programban lehet valami hiba.
De ha megcsinálod Te is, amit nekem javasolt a 2. sz hozzászóló, el fog indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!