Tud (nem engedi a szót) ajánlani egy megbízható, gyors, egyszerű vírusirtót, ami nincs telerakva fölösleges funkciókkal és nem lassítja a gépet?
Kapcsold ki a modulokat. A legtöbb védelmi szoftvernek több funkciója is van, mert az árukért cserébe valamit fel kell tudni mutatni. Az ingyenesekben is ugyanúgy lehet szabályozni, ha nincs szükséged valamelyik képességére. Vagy bevállalod magában a Windows Defendert, és akkor a gyári program véd.
(Azért nem lehet "valaki" kérdőszóval kérdést kiírni, mert akkor eldöntendő kérdést csinálsz. A "tud valaki" kérdésre csak igen és nem válaszokat lehet adni, és nem arra fognak válaszolni amit meg akarsz oldani.)
Ki van kapcsolva egy csomó minden, nem vagyok annyira digitális analfabéta (számtech suliba jártam), de tiszta szégyen🫣 hogy ilyen kérdést kell kiírnom, amikor annyi kálvárián keresztülmentem a vírusirtókkal kapcsolatban, sajnos velük mindig megvolt a baj.☹️
"Imádom" a Windows-os cuccokat, mondjuk nem nagyon volt még velük bajom!
Aztán mennyire megbízható ez a Windows Defender? (figyelembe véve a kérdésben elhangzott tulajdonságokat)
Nekem az Avast teljes verziós, tőlem ilyet is ajánlhattok! 👍
COMODO-t használtam sokáig, csak ott a frissítéssel buheráltak valamit, így az bedőlt!
(Mertem volna remélni, hogy a többség nem csak igennel vagy nemmel akar válaszolni, ennél azért többet nézek ki belőlük, kivéve ha nem trollok!:)
"Azért nem lehet "valaki" kérdőszóval kérdést kiírni, mert akkor eldöntendő kérdést csinálsz."
Nem feltétlenül.
Ha azt kérdezik hány wattos a Hajdu bojler, az nem eldöntendő kérdés, pedig kérdőjel van a végén...
Hol van benne a "valaki" szó?
1. Hány wattos a Hajdú bojler? - Hámhúsz.
2. Tudja valaki hány wattos a Hajdú bojler? - Nem tudom
"Hol van benne a "valaki" szó?"
Azt hittem a kérdőjelet nem engedi.
"...koncentrálhatnánk a kérdés témájára?"
Nem tudok. :)
Legalább egy hatékony vírusirtót ajánlhatnátok! 🫣
Köszi! 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!